GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - Celtic: „Rossonerii” sunt obligați să câștige în Europa League! Trei ponturi pentru meciul de pe ”San Siro”

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2020 11:16 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 12:02

AC Milan - Celtic se joacă azi, de la 19:55, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a din grupele UEFA Europa League. Italienii sunt obligați să câștige pentru a rămâne în continuare cu șanse mari la calificarea în primăvara europeană.

După un start excelent în Europa League, în care a avut procentaj maxim după primele două runde, Milan a mai pierdut din turație și a reușit să obținu un singur punct din ultimele două jocuri. „Diavolii” milanezi au pierdut șefia grupei și sunt obligați acum să câștige cu Celtic, ultima clasată, pentru a nu avea emoții în privința calificării.

În meciul tur, AC Milan s-a impus pe terenul lui Celtic, scor 3-1, iar italienii sunt favoriți la victorie și în partida de pe ”San Siro”. Chiar dacă nu se vor putea baza pe Ibrahimovici și Leao, în continuare accidentați, ”rossonerii” rămân cu soluții bune în zona ofensivă, acolo unde Rebici, Diaz, Calhanoglu sau Saelemaekers sunt într-o formă care le dă speranțe fanilor milanezi.

Milan e neînfrântă în ultimele patru jocuri oficiale, iar jocul cu Celtic vine după succesul obținut în fața Fiorentinei, scor 2-0, în Serie A. Formația lui Pioli e pe primul loc în Italia, cu un avans de cinci puncte în fața lui Inter și Sassuolo, echipele de pe locurile doi și trei, și cu șase puncte în fața lui Juventus, campioana din ultimele sezoane.

De cealaltă parte, Celtic traversează o perioadă slabă. Scoțienii au două înfrângeri la rând, 1-4 cu Sparta Praga, în Europa League, și 0-2 cu Ross County, în Cupa Ligii și deja se vorbește despre posibila demitere a antrenorului Neil Lennon.

TREI PONTURI PENTRU AC MILAN - CELTIC:

  • Victorie AC Milan - cotă 1,42 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,58 la Superbet
  • 1&3+ - cotă 1,96 la Superbet

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează