GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Angers - Lille: După 10 ani, Lille e la 90 de minute distanță de un nou titlu în Franța! Cum profităm la pariuri

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2021 10:54 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 11:17

Angers - Lille se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care ar putea aduce un nou titlu pentru oaspeți. Lille are un punct peste PSG, care joacă la Brest, cu 90 de minute înaintea finalului de sezon.

La 10 ani distanță de când lua ultimul titlu în Franța, Lille poate din nou să dețină supremația în Ligue 1. Trupa lui Christophe Galtier are nevoie de victorie pentru a fi sigură de titlu. Desigur, dacă PSG nu va câștiga la Brest, atunci Lille va ieși campioană și fără succes în această ultimă etapă.

Lille a ratat șansa de a fi campioană încă din runda precendentă și a făcut doar egal cu St. Etienne, 0-0 pe teren propriu. Rivalii de la PSG au spulberat-o pe Remis, 4-0, iar deznodământul pentru titlu a fost împins pentru ultima etapă.

E bătălie mare și pentru poziția a 3-a, ultima care permite accesul în Liga Campionilor. Monaco, cu 77 de puncte, și Lyon, cu 76 de puncte, se vor duela de la distanță pentru un loc în preliminariile celei mai importante competiții intercluburi.

Avantajul celor de la Lille în lupta cu PSG, pe lângă punctul în față, îl reprezintă situația echipelor pe care cele două formații le întâlnesc. Lille merge la Angers, o echipă fără emoții în acest final, care și-a asigurat prezența în Ligue 1 și în sezonul viitor. Dincolo, parizienii se deplasează la Brest, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Brest e pe locul 16, la un punct peste locul 18 (ocupat de Nantes), poziție care va disputa un baraj de supraviețuire în compania echipei care va câștiga playoff-ul de promovare din Ligue 2.

DOUĂ PONTURI PENTRU ANGERS - LILLE:

  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,70 la Superbet
  • Lille înscrie în ambele reprize - cotă 2,30 la Superbet
Leicester - Tottenham: „Vulpile” trag tare să prindă Liga Campionilor! Trei PONTURI cu cote excelente pentru derby-ul de azi
PONTURI PARIURI
Leicester - Tottenham: „Vulpile” trag tare să prindă Liga Campionilor! Trei PONTURI cu cote excelente pentru derby-ul de azi
Atalanta - AC Milan: „Rossonerii” au nevoie de victorie ca să-și asigure locul de Liga Campionilor! Trei PONTURI interesante de la Bergamo
PONTURI PARIURI
Atalanta - AC Milan: „Rossonerii” au nevoie de victorie ca să-și asigure locul de Liga Campionilor! Trei PONTURI interesante de la Bergamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează