GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ANGLIA

Arsenal - Man City, prima semifinală a Cupei Angliei » „Cetățenii” au 7 victorii consecutive în meciurile directe

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 17:46 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 17:54

Arsenal - Manchester City, prima semifinală a Cupei Angliei, se joacă sâmbătă pe Wembley, de la ora 21:45. Londonezii sunt abia pe locul 9 în campionat și mai au doar șanse teoretice de a prinde Europa League dacă nu câștigă Cupa. 

”Tunarii” dețin recordul de trofee cucerite în FA Cup, 13, în vreme ce Manchester City, care anul trecut a câștigat toate cele trei competiții interne, s-a impus de 6 ori în Cupa Angliei. 

Șapte înfrângeri consecutive cu City!

În ultimii ani, pentru Arsenal, perspectiva unei întâlniri cu Manchester City a fost mereu sinonimă cu dezastrul. Precedentele 7 dispute directe au fost tranșate de fiecare dată de ”cetățeni” fără mari probleme. Ultima dintre ele, cea de la mijlocul lunii iunie, din prima etapă de la reluarea fotbalului, a fost câștigată de City cu 3-0 după o prestație lamentabilă a lui David Luiz, ce a culminat cu cartonașul roșu văzut de acesta în minutul 49. 

De altfel, defensiva lui Arsenal e oricând în pericol cu fundașul brazilian pe teren. Gafeur de proporții, acesta pare mereu ușor de depășit sau de păcălit, iar poziționarea și etica muncii nu sunt capitole la care să exceleze. 

În victoria din ultima etapă de campionat, 2-1 cu Liverpool, ”tunarii” au avut șansa de partea lor. Defensiva campioanei a gafat și ea copilărește, iar Salah și colegii săi s-au întrecut în ratări. Cel mai probabil, astfel de cadouri nu vor mai exista contra lui City. 

În ultimele 7 meciuri directe, Arsenal le-a marcat ”cetățenilor” un singur gol, iar forma recentă pe care a arătat-o echipa lui Guardiola în ultimele trei etape, cu 12 goluri marcate și doar unul primit, recomandă un succes al deținătoarei trofeului. 

Pont pentru pariuri: City câștigă și marchează min. 2 goluri, cota 1.47 la Betfair.

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează