GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Roma - AC Milan: Derby cu pretenții de Liga Campionilor în Serie A! Trei PONTURI pentru super duelul de pe Olimpico

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2021 17:32 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 17:32

AS Roma - AC Milan se joacă azi, de la 21:45, în derby-ul etapei a 24-a din Serie A. „Diavolii” milanezi vor să întrerupă seria proastă chiar cu un succes pe Olimpico, în fața uneia dintre adversarele pentru un loc de Champions League în acest sezon.

AC Milan a pierdut șefia în Serie A, ajungând acum pe locul secund, la șapte puncte în spatele lui Inter, formație care are un meci în plus disputat. Echipa lui Pioli merge pe Olimpico cu moralul scăzut după două înfrângeri la rând în campionat: 0-2 cu Spezia și 0-3 cu Inter.

Nici AS Roma nu se simte prea bine, după un 0-0 surprinzător cu modesta Benevento. Echipa lui Fonseca e abia pe locul cinci în Serie A, cu 44 de puncte, la cinci lungimi distanță de Milan. În cazul unui succes, Roma va putea urca până pe poziția a 3-a, devansându-le pe Atalanta și Juventus.

În partida tur, Roma și Milan au terminat la egalitate duelul de pe San Siro. A fost 3-3, la capătul unui meci absolut spectaculos, în care Milan a condus de trei ori, dar s-a văzut de fiecare dată întoarsă din drumul spre victorie de „giallorossi”. În sezonul precedent, Milan n-a reușit să câștige pe Olimpico, ultima victorie a „rossonerilor” în Cetatea Eternă fiind consemnată în 2018.

TREI PONTURI PENTRU ROMA - MILAN:

Vezi și alte PONTURI de azi:

Botoșani - FCSB: Rup gazdele „blestemul” sau se continuă tradiția? Trei PONTURI pentru derby-ul zilei în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează