GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Roma - AC Milan: Mourinho vs. Ibrahimovici - Duel de foc pe Olimpico! Trei PONTURI pentru derby-ul zilei în Serie A

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 01:23 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 01:33

AS Roma primește vizita lui AC Milan în derby-ul rundei a 11-a din Serie A. Confruntarea va avea loc pe Olimpico, iar fluierul de start e programat pentru ora 21:45.

Jose Mourinho se pregătește pentru un nou meci de foc în campionat! AS Roma a jucat deja cu Lazio, Juventus și Napoli, iar acum pe Olimpico vine AC Milan, formație neînvinsă până acum în noua stagiune.

AC Milan merge ceas în Serie A, exact ca în startul sezonului trecut. „Diavolii” au 9 victorii și o remiză în primele 10 etape din campionat, iar unicul meci în care n-au luat toate punctele a fost în fața lui Juventus (1-1). Acum, trupa lui Pioli vine pe Olimpico și întâlnește Roma, grupare care și-a încheiat, pe terenul lui Cagliari, seria rezultatelor negative.

Înfrângere cu Juventus (0-1), apoi eșec istoric în Europa League contra lui Bodo/Glimt (1-6) și doar remiză albă cu Napoli (0-0). Așa a arătat traseul lui Jose Mourinho înainte ca Roma să câștige pe terenul lui Cagliari, scor 2-1. Lusitanul a urmărit meciul din tribune, fiind suspendat, dar se va întoarce pe bancă la duelul de azi cu AC Milan.

Trei PONTURI pentru AS Roma - AC Milan:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează