GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Roma - Feyenoord: Mourinho, specialistul finalelor, poate intra azi în istorie! Trei PONTURI SPECIALE pentru finala din Conference League

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 16:53 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 17:15

AS Roma și Feyenoord se întâlnesc azi, de la 22:00, în ultimul act din primul sezon de Conference League. Marea finală va avea loc la Tirana, în Albania, iar dreptatea din teren va fi stabilită de o brigadă din România, care-l va avea la centru pe Istvan Kovacs.

  • Istvan Kovacs și asistenții săi nu vor fi singurii români din finală! Valentin Cojocaru, portarul lui Feyenoord, are șansa să câștige un trofeu european în acest an.

După 20 de ani, Feyenoord are șansa să câștige un nou trofeu european. În 2002, olandezii câștigau Cupa UEFA, după ce treceau de Borussia Dortmund, scor 3-2, într-o partidă disputată chiar la Rotterdam.

Dincolo, AS Roma se bazează pe inspirația lui Jose Mourinho din meciurile jucate cu trofeul pe masă! Antrenorul portughez n-a pierdut nicio finală europeană și vrea să-și păstreze tradiția și după confruntarea de la Tirana.

În cazul în care va reuși să câștige finala, Jose Mourinho va deveni primul tehnician din istorie care va avea în palmares patru trofee europene: Liga Campionilor, Cupa UEFA, Europa League și Conference League.

La casele de pariuri, AS Roma este cotată cu prima șansă, asta chiar dacă specialiștii văd, totuși, un meci echilibrat. Cote între 2,20 și 2,40 pentru italieni, în timp ce Feyenoord primește cote între 3,20 și 3,70 pentru a se impune în timp regulamentar.

  • În semifinale, AS Roma a depășit-o pe Leicester (1-1 și 1-0), în timp ce Feyenoord a trecut de Marseille (3-2 și 0-0)

Trei PONTURI pentru AS Roma - Feyenoord:

  • Peste 9,5 cornere în meci - cotă 1,70 la Superbet
  • Minimum 13 faulturi în meci Feyenoord - cotă 1,80 la Superbet
  • Peste 4,5 șuturi pe poartă AS Roma - cotă 2,10 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează