GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atalanta - Manchester United: Gazdele au probleme la ultimele meciuri de acasă! Trei PONTURI cu cote perfecte pentru un duel spectaculos la Bergamo

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 00:39 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 01:37

Atalanta și Manchester United se întâlnesc azi, de la 22:00, într-unul dintre cele mai tari meciuri ale zilei de marți din grupele UEFA Champions League. În urmă cu două săptămâni, United revenea de la 0-2 și câștiga cu 3-2 în fața Atalantei, pe Old Trafford.

Bergamascii se confruntă cu absențe importante la nivelul „titularilor”, iar prestațiile trupei pregătite de Gasperini au fost din ce în ce mai palide, în special pe teren propriu. De la succesul cu Young Boys din grupele Ligii Campionilor, Atalanta a mai evoluat de trei ori pe teren propriu: n-a câștigat niciodată! (două remize și o înfrângere)

Djimsiti, Gosens, Hateboer și Pessina, oameni extrem de importanți în angrenajul Atalantei, sunt accidentați și nu vor evolua nici în meciul cu United. La capitolul absențe, Solskjaer nu poate conta pe Lindelof și Martial, ambii accidentați.

În acest moment, după trei runde, United ocupă primul loc în Grupa F, cu 6 puncte, în timp ce Atalanta e pe locul 3, cu 4 puncte, la egalitate cu Villarreal, formație care are însă un golaveraj superior. Young Boys e ultima în grupă, cu 3 puncte.

Așadar, o grupă extrem de echilibrată, unde pot apărea schimbări în orice moment, mai ales că nu există o favorită certă, dacă ținem cont de modul în care evoluează în special Manchester United în această perioadă.

Manchester United vine în Italia după succesul clar obținut în fața lui Tottenham, 3-0, victorie care i-a mai asigurat măcar pentru următoarele săptămâni postul lui Solskjaer. O înfrângere în fața lui Spurs ar fi adus demiterea norvegianului, după cum anunță presa din Marea Britanie.

Trei PONTURI pentru Atalanta - Manchester United:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,47 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Unibet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,90 la Superbet
Dinamo Kiev -Barcelona: Il Luce mai încearcă o dată! Cum profităm la pariuri de forma slabă a catalanilor
PONTURI PARIURI
Dinamo Kiev -Barcelona: Il Luce mai încearcă o dată! Cum profităm la pariuri de forma slabă a catalanilor

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează