GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo Kiev -Barcelona: Il Luce mai încearcă o dată! Cum profităm la pariuri de forma slabă a catalanilor

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 01:36 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 01:36

Dinamo Kiev și FC Barcelona se întâlnesc din nou în grupele UEFA Champions League. În tur, pe Camp Nou, ibericii s-au impus cu 1-0. Confruntarea de azi va avea loc pe Stadionul Olimpic din Kiev, de la 22:00, și va reprezenta o nouă șansă pentru Mircea Lucescu de a o învinge pe Barcelona.

De fapt, dacă vorbim de șansele lui Il Luce de a o bate pe Barcelona, acum ar trebui să fie cele mai ridicate. Catalanii vin fără antrenor principal, dar și cu câțiva absenți importanți. Ultimii pe lista indisponibililor pentru Barca sunt Aguero, cu probleme la inimă, și Pique, accidentat.

În așteptarea lui Xavi, Barcelona caută să nu-și compromită șansele de calificare în fazele superioare din Liga Campionilor. În prezent, catalanii sunt pe locul trei, cu 3 puncte obținute din victoria contra lui DInamo Kiev. În rest, Barca a fost învinsă la scoruri de neprezentare atât de Bayern cât și de Benfica.

0 goluriDinamo Kiev n-a marcat niciun gol în primele trei etape din grupele Ligii Campionilor

Cu un lot tânăr, Mircea Lucescu a strâns doar un punct în cele trei jocuri disputate până acum, după un 0-0 cu Benfica. În rest, eșecuri în fața Barcelonei și a sperietoarei Bayern Munchen, formație care are punctaj maxim după trei runde.

Așa cum am spus, pentru Dinamo Kiev pare să fie șansa perfectă de a produce „minunea” în fața unei echipe a Barcelonei care arată parcă din ce în ce mai rău. Barcelona n-a câștigat de trei etape în La Liga (două înfrângeri și un egal), iar mecanismul nu funcționează deloc. În aceste condiții, ucrainenii își pot încerca norocul azi!

Trei PONTURI pentru Dinamo Kiev - Barcelona:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,75 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,90 la Superbet
  • Sub 3,5 goluri - cotă 1,50 la Superbet
Atalanta - Manchester United: Gazdele au probleme la ultimele meciuri de acasă! Trei PONTURI cu cote perfecte pentru un duel spectaculos la Bergamo
PONTURI PARIURI
Atalanta - Manchester United: Gazdele au probleme la ultimele meciuri de acasă! Trei PONTURI cu cote perfecte pentru un duel spectaculos la Bergamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează