GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Ați jucat ponturile noastre la pariuri? Pronosticul în cotă 13.40 la Sepsi - Viitorul a fost corect!

Articol de - Publicat duminica, 28 iunie 2020 09:08 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 09:57

Ați jucat ponturile noastre la pariuri? Dacă da, atunci ați prins cota 13.40 la remiza dintre Sepsi și Viitorul, 3-3! Tipsterii noștri au intuit corect desfășurarea partidei, bazându-se pe analiza datelor statistice (detalii aici). 

Atât Sepsi, cât și Viitorul, sunt echipe în meciurile cărora, de la reluare, s-a marcat în ambele porți. În plus, constănțenii aveau înaintea etapei al doilea atac al campionatului, după CFR Cluj. 

Dar Sepsi, pe de altă parte, e o formație care se descurcă foarte bine pe finalurile de partidă. Aproape o treime dintre golurile marcate, 13 din 40, au venit în ultimul sfert de oră și aproape jumătate din total, 19 goluri, între minutele 60 și 90. 

Așa s-a întâmplat și contra Viitorului. La pauză, trupa lui Gică Hagi conducea cu 2-1. În minutul 58 s-a făcut 3-1 pentru oaspeți, însă Vașvari a redus din diferență în minutul 65, din penalty, iar Safranko a egalat în minutul 86. 

Pontul ales a fost 2 pauză, X final, cota 13.40 la Superbet 

Hagi, după thrillerul de la Sf. Gheorghe: „Am văzut cât mă respectă jucătorii. Au lăsat de dorit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează