GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  SPANIA

Atletico Madrid - Betis: Cu o victorie, trupa lui Simeone obține calificarea în Liga Campionilor!

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 16:55 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 17:30

Atletico Madrid - Betis, partida programată în această seară, la ora 23:00, poate fi cea care va consfinți calificarea trupei lui Diego Simeone în ediția următoare a Ligii Campionilor. 

Cu o victorie, gazdele s-ar distanța la 9 puncte de ocupanta locului 5, Villarreal, ceea ce înseamnă că ”Submarinul galben”, chiar și în situația în care ar ajunge la egalitate de puncte cu Atletico în ultimele 3 jocuri, nu ar putea să depășească echipa lui Simeone. 

Clasament La Liga:

În Spania, departajarea se face în funcție de meciurile directe, iar Villarreal a luat un singur punct din cele două dispute. 

Betis e scăpată de griji, fiind la 9 puncte de zona retrogradării. Deja, clubul se gândește la ediția viitoare din La Liga și s-a înțeles cu Manuel Pellegrini, care va reveni în Spania în această vară. 

În tur, Atletico s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Betis, iar statistica confruntărilor de la Madrid dintre cele două formații este și mai clară. În ultimele 7 deplasări pe care Betis le-a făcut pe terenul lui Atletico, formația din Sevilla a marcat un singur gol!

Pont pentru pariuri: 1 cu handicap asiatic (-1), cota 1.67.

Citește mai multe știri de pariuri pe categoria dedicată, AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează