GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Barcelona - Valladolid: Festival de goluri pe Camp Nou? Cotă mare pentru un nou meci spectaculos făcut de Messi și compania

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 14:20 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 14:20

Barcelona - Valladolid poate fi jocul care îi aduce pe catalani la un singur punct de liderul Atletico Madrid, care a cedat la Sevilla, 0-1. Confruntarea de pe Camp Nou e programată azi, de la 22:00, și fanii blaugrana așteaptă un nou meci cu goluri multe, mai ales că oaspeții de la Valladolid au 10 absenți (accidentați + carantinați).

Barcelona merge ceas în La Liga, acolo unde a strâns cinci victorii consecutive și a revenit puternic în lupta pentru titlu. Trupa lui Koeman e pe poziția a 3-a în acest moment, dar un succes în fața lui Valladolid nu doar că o saltă pe Barcelona peste Real, dar o aduce la doar un punct în spatele lui Atletico Madrid, lider care gâfâie în acest final de campionat din Spania.

Barcelona a marcat 10 goluri în ultimele două meciuri de campionat: 4-1 cu Huesca și 6-1 cu Sociedad. Fiesta din ofensiva catalanilor ar putea continua și la meciul cu Valladolid, formație aflată abia pe poziția a 16-a, la doar 3 puncte de zonele retrogradabile.

Oaspeții de azi sunt neînvinși de patru etape (trei remize și o victorie), dar n-au amintiri plăcute de la ultima vizită pe Camp Nou (5-1 pentru Barcelona, în 2019). De altfel, catalanii au învins-o pe Valladolid în ultimele cinci confruntări directe de la revenirea echipei lui Ronaldo în prima ligă.

PONT: Victorie Barcelona și peste 3,5 goluri în meci - cotă 2,06 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

CFR Cluj - Dinamo: Clujenii vor să se apropie la un punct de FCSB! Două PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează