GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bayern - Barcelona: Misiune infernală pentru catalanii lui Xavi! Trei PONTURI pentru un meci în care bavarezii vor să facă spectacol

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 11:00 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 03:18

Bayern Munchen și FC Barcelona se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care va închide grupa E din UEFA Champions League. Chiar dacă e deja calificată, Bayern vrea să-i ofere o nouă lecție Barcelonei, trupă care are nevoie de victorie pentru a fi sigură de prezența în primăvara Ligii.

După cinci etape, Barcelona stă rău în Liga Campionilor. Catalanii au marcat doar două goluri, sunt pe poziția a 2-a și au 7 puncte acumulate. Insuficient pentru a fi siguri de calificarea în optimile din Liga Campionilor.

Bayern a măturat tot ce i-a ieșit în cale în acest sezon de Liga Campionilor. Bavarezii au cinci victorii din tot atâtea partide și au înscris 19 goluri, o medie fabuloasă, de aproape patru goluri pe meci. La capitolul goluri primite, Bayern a cedat doar de trei ori.

După ce a câștigat cu 3-0 pe Camp Nou, la capătul unui meci în care Barcelona, din postura de echipă gazdă, nu a tras niciun șut pe poartă, Bayern vrea să predea o nouă lecție de fotbal, de această dată ca reparație pentru nedreptatea făcută lui Lewandowski. Polonezul a pierdut Balonul de Aur în fața lui Messi, iar Barcelona ar putea plăti nota pentru decizia ciudată luată de France Football.

Pentru partida care va fi arbitrată de o brigadă condusă de Ovidiu Hațegan ambii antrenori se confruntă cu probleme importante de lot. Nagelsmann nu va putea conta pe Kimmich și Choupo-Moting (încă în carantină) și pe Goretzka și Gnabry (menajați), în timp ce Sabitzer și Sarr sunt accidentați.

De la Barcelona vor lipsi Aguero (probleme la inimă), Braithwaite, Ansu Fati, Pedri și Sergi Roberto (toți accidentați). Xavi speră să-l aibă la dispoziție pe Jordi Alba, fotbalist care nu s-a antrenat în ultimele două zile și care are o ușoară problemă musculară.

Trei PONTURI pentru Bayern - Barcelona:

  • Victorie Bayern - cotă 1,56 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,40 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,40 la Superbet

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close