GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bayern - Dortmund: Haaland visează să-i ia fața lui Lewandowski! Cine câștigă Supercupa Germaniei?

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 18:02 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 18:02

Bayern Munchen și Borussia Dortmund se întâlnesc azi, de la 21:30, în Supercupa Germaniei. Ar fi trebuit să fie meciul care deschide sezonul, dar pandemia de coronavirus a mutat meciul pentru prima dată după startul de campionat.

Supercupa Germaniei pare să fie evenimentul lui Robert Lewandowski. Atacantul polonez e cel mai bun marcator din Supercupă, dar aici vine și o veste proastă pentru Bayern. Lewa are cinci goluri marcate, dar doar unul e în tricoul lui Bayern, restul fiind punctate pentru Dortmund, rivala din această seară. Printre recordurile lui Lewandowski încearcă să-și facă simțită prezența și Haaland, vârful bifând deja două goluri în noul sezon.

Atât Bayern cât și Dortmund vin după evoluții de coșmar în etapa din campionat. Bayern s-a făcut de râs, inexplicabil, pe terenul lui Hoffenheim, 1-4, la primul meci după aproape doi ani în care Lewandowski, deși apt, n-a fost titular. Nici Dortmund nu se poate lăuda după acest weekend. Borussia s-a prezentat dezamăgitor la Augsburg, unde a pierdut cu 2-0.

15-0. Așa arată raportul golurilor marcate în ultimele trei meciuri dintre Bayern și Dortmund care s-au disputat la Munchen. 6-0, 5-0 și 4-0 sunt scorurile cu care Bayern a pus-o la respect pe Dortmund. Totuși, există și o veste bună pentru ”galbeni”. Trupa lui Favre a câștigat anul trecut Supercupa Germaniei, după ce a trecut de Bayern cu 2-0. Partida s-a disputat pe terenul Borussiei Dortmund.

PONT: Bayern câștigă și se marchează peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,56 la Superbet

Citește și alte PONTURI de azi:

Lazio - Atalanta: Rămâne cum ne-ați obișnuit: goluri multe și spectacol în derby-ul zilei din Italia!

Benevento - Inter: Strică nou-promovata lui Inzaghi cel mai jucat ”solist” de azi? Ce zic statisticile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează