GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Lazio - Atalanta: Rămâne cum ne-ați obișnuit: goluri multe și spectacol în derby-ul zilei din Italia!

Cagliari - Lazio 0-2 // sursă foto: sslazio.it
Cagliari - Lazio 0-2 // sursă foto: sslazio.it

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 15:29 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 15:45

Lazio - Atalanta se joacă azi, de la 21:45, într-o restanță din prima etapă a campionatului din Italia. Lazialii vor să răzbune eșecul din finalul sezonului trecut, dar Atalanta rămâne una dintre cele mai periculoase trupe din Serie A.

Mulți specialiști spun că Lazio a pierdut titlul în sezonul trecut încă din runda a 27-a, de la reluarea campionatului oprit de pandemia de coronavirus, când trupa lui Inzaghi a cedat la Bergamo, scor 2-3. Lazio a condus cu 2-0, dar a fost întoarsă de Atalanta și de atunci a început picajul. Rămâne de văzut dacă echipa biancocelestă va avea forță să răzbune eșecul din stagiunea precedentă.

Ultima vizită a Atalantei pe Olimpico a adus o nebunie curată. De fapt, o altă nebunie curată, pentru că meciurile dintre cele două grupări produc mai mereu un spectacol total. Atalanta a condus cu 3-0, dar Lazio a reușit un final de meci fantastic, a punctat de trei ori și a smuls o remiză în care puțini mai credeau: 3-3.

În ultimele 10 confruntări directe din Serie A, șapte partide au adus minimum trei goluri. Lazio n-a mai câștigat, în campionat, în fața Atalantei din 2017, de la un 2-1 pe Olimpico. De atunci, lazialii s-au impus doar în Cupa Italiei, 0-2, în rest ce în Serie A s-au înregistrat trei rezultate de egalitate și trei victorii ale formației din Bergamo.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,50 la Superbet

Citește și alte ponturi de azi:

Benevento - Inter: Cotă excelentă pentru cel mai jucat ”solist” de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează