GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - Voluntari » Pontul cu cotă mare oferit de tipsterii GSP

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 12:18 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 12:32

FC Botoșani - FC Voluntari se joacă azi, de la 16:30, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 15 din Liga 1. Gazdele pot ajunge pe loc de playoff dacă vor reuși să câștige în fața ilfovenilor.

Marius Croitoru pare că a reușit să liniștească apele la Botoșani și a readus echipa pe linia de plutire. Moldovenii au reușit, în sfârșit, să și câștige în Liga 1, chiar la Ovidiu, contra Viitorului, scor 2-1, și o pot egala pe Chindia, echipa de pe locul șase, ultimul pentru playoff, în cazul în care vor câștiga în fața celor de la FC Voluntari.

Revenirea lui Mihai Teja pe bancă nu i-a ajutat prea mult pe cei de la Voluntari, care sunt într-un picaj total. Cu trei înfrângeri și un egal în ultimele patru runde, ilfovenii au picat până pe poziția a 13-a și au doar trei puncte avans față de Poli Iași, ocupanta ultimei poziții în acest moment.

FC Botoșani a câștigat patru dintre ultimele cinci meciuri directe cu FC Voluntari, iar gazdele n-au mai pierdut în fața ilfovenilor, pe teren propriu, din 2016.

Ținând cont de forma de moment și de moralul din cele două vestiare, Botoșani e favorită certă pentru duelul de azi cu Voluntari. Dacă adăugăm și meciul de Cupă, Voluntari are cinci jocuri fără victorie, iar în ultimele nouă meciuri din toate competițiile a reușit să se impună o singură dată, în rest adunând șapte înfrângeri.

PONT: Botoșani câștigă - cotă 1,90 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Sassuolo - AC Milan: „Diavoli” sub presiune! Milan, obligată să câștige acasă la Chiricheș! Cum pot profita pariorii

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
adisor
adisor  •  20 Decembrie 2020, 13:39

Tottenham - Leicester, 16:15 - fotbal; Cirque du Sorici cu individul de la Botosani, no thanks !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close