GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sassuolo - AC Milan » Milan, obligată să câștige acasă la Chiricheș! Cum pot profita pariorii

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 12:05 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 12:36

Sassuolo - AC Milan se joacă azi, de la 16:00, într-o partidă din cadrul rundei a 13-a din Serie A. Rămâne de văzut dacă acest număr „13” va fi cu noroc pentru milanezi, care au uitat să mai câștige de două runde și au pierdut din avansul pe care îl aveau în fruntea ierarhiei din Italia.

AC Milan n-a pierdut niciun meci în această primă parte de campionat, dar elevii lui Pioli se descurcă tot mai greu fără Zlatan Ibrahimovici. „Diavolii” n-au putut să câștige în ultimele etape, bifând două remize spectaculoase cu Parma și Genoa, ambele terminate 2-2.

Sassuolo vine și ea la meciul cu Milan tot după o remiză, 1-1 cu Fiorentina, și abordează meciul cu liderul din Serie A de pe poziția a 6-a, cu 23 de puncte strânse în 12 runde. La gazde, Vlad Chiricheș este anunțat titular și va face pereche, în centrul defensivei, cu Ferrari!

AC Milan a reușit să se impună de fiecare dată în ultimele patru „ieșiri” la Sassuolo și este cotată și acum cu prima șansă la victorie, asta chiar dacă se confruntă cu mai multe probleme de lot. Ibrahimovici e încă nerefăcut, iar pe lista indisponibililor au intrat și Theo Hernandez, Kjaer și Bennacer. Rebic este în carantină și nu va putea juca nici el pentru Milan.

Milan și Sassuolo sunt două echipe care marchează, dar și încasează goluri aproape meci de meci. Apărarea rămâne una dintre problemele principale la Milan, iar „verzii” lui Roberto De Zerbi ar putea profita de slăbiciunile din defensiva oaspeților.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Botoșani - Voluntari: Croitoru insistă pentru playoff! „Solistul” cu cotă mare vine din Liga I

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează