GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Casele de pariuri, cu ochii pe Răzvan Marin: ce cotă are să semneze cu Fiorentina

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 15:27

Venit la Ajax Amsterdam contra sumei de 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin s-ar putea întoarce în Belgia în această vară. Fosta sa echipă, Standard Liege, și FC Bruges sunt interesate de un eventual transfer, dar pe listă se mai află și Fiorentina. Batavii ar cere în jur de 15 milioane de euro pentru ca tranzacția să fie finalizată. 

În vara trecută, atunci când s-a despărțit de Standard Liege, internaționalul român nu se aștepta să revină în campionatul belgian după un singur sezon. La 24 de ani, vârstă pe care o va împlini la finalul lui mai, Marin a adunat 10 meciuri în Eredivisie, dintre care doar 5 ca titular.

A fost ales în echipa ”dezamăgirilor” din campionatul olandez

Românul a primit destul de puține șanse la clubul batav, iar atunci când a jucat, nu a reușit să impresioneze. Motiv pentru care a fost numit de presa olandeză în echipa dezamăgirilor acestui sezon. Totuși, Răzvan Marin își poate relansa cariera în vară, atunci când Ajax ar fi dispusă să îi permită transferul. Până acum, în afara ofertelor din Belgia, mijlocașul a mai fost dorit și de Fiorentina, club ce s-a interesat de el în pauza de iarnă. 

Agenția de pariuri Betano are în ofertă câteva posibile destinații pentru fotbalistul ”lăncierilor”.

Clubul la care va evolua Răzvan Marin la 1 septembrie 2020:

Ajax Amsterdam - cota 1.50
Fiorentina - cota 3.00
Standard Liege - cota 7.00
Orice echipă din Anglia, Premier League - cota 7.00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jenny10
jenny10  •  28 Aprilie 2020, 21:53

Toata comunitatea *** e cu ochii pe Razvan Marin.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează