GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Celta Vigo - Barcelona: Catalanii merg pe terenul unde n-au mai câștigat de cinci ani! Oprește Messi recordul negativ?

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 15:41 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 15:41

Celta Vigo - Barcelona se joacă azi, de la 22:30, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a din La Liga. Catalanii au obținut ultima victorie pe terenul Celtei în 2015.

Barcelona a început în forță sub mandatul lui Ronald Koeman, victorie clară cu Villarreal (4-0), iar acum se deplasează pe un teren extrem de complicat, la Celta Vigo. Messi și compania au avut mereu probleme cu Celta, iar în ultimii cinci ani n-au reușit să se impună niciodată. În sezonul trecut, Barca a câștigat clar acasă, 4-1, dar s-a împotmolit în deplasare, unde a terminat la egalitate, 2-2, aceasta fiind și ultima confruntare directă dintre cele două formații.

Celta Vigo a jucat deja trei partide în actuala ediție, în timp ce Barca are doar un meci. Formația de pe ”Balaidos” are cinci puncte după primele trei runde, fiind neînvinsă: 0-0 cu Eibar, victorie 2-1 cu Valencia, și 1-1 cu Valladolid. Alvaro, Blanco și Junca sunt absenții de la Celta, în timp ce Koeman nu se va putea baza pe Ter Stegen, Umtiti, Fernandes și Firpo, toți accidentați.

Barcelona este favorită la casele de pariuri, cotă 1,60 la victorie, dar, așa cum am spus, duelul cu Celta din postura de gazdă este mereu complicat în ultima perioadă pentru catalani. Tocmai din acest motiv, pare mult mai sigur să ne focusăm atenția pe un pariu pe goluri. În ultimele 10 confruntări directe din campionat, opt partide s-au terminat cu minimum trei goluri marcate!

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,60 la Fortuna

Citește și alte ponturi de azi:

CFR Cluj - KuPS: Campioana e ALL-IN pentru grupele Europa League! Cotă excelentă pentru o confruntare dezechilibrată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close