GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - KuPS: Campioana e ALL-IN pentru grupele Europa League! Cotă excelentă pentru o confruntare dezechilibrată

CFR Cluj - KuPS
CFR Cluj - KuPS

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 14:22 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 14:51

CFR Cluj - KuPS se joacă azi, de la 18:30, în playoff-ul Europa League, iar campioana României este mare favorită la victorie și, implicit, la calificarea în grupele competiției.

CFR Cluj n-a mai primit gol acasă de la meciul de tristă amintire cu Dinamo Zagreb, din preliminariile Ligii Campionilor. Chiar dacă au ratat victoria în meciul cu Chindia Târgoviște (0-0), băieții lui Dan Petrescu se laudă cu cinci meciuri consecutive în care nu doar că nu au pierdut, dar au scăpat și cu poarta intactă.

Finlandezii de la KuPS sunt și ei în formă, dar nordicii n-ar trebui să le pună probleme prea mari ardelenilor. KuPS e pe locul secund în Finlanda, în spatele lui HJK Helsinki, și vin cu moral bun la Cluj. Oaspeții de azi n-au mai pierdut, la fel ca CFR Cluj, tot din preliminariile Ligii Campionilor. Ultimul meci în care KuPS a fost învinsă a fost cu Molde, scor 0-5, în primul tur.

Diferența de valoare între cele două loturi este una foarte mare! Lotul CFR-ului e cotat la 24 milioane de euro, în timp ce fotbaliștii lui KuPS au o valoare totală de piață de abia 4,2 milioane de euro.

Ce putem paria la CFR Cluj - KuPS:

Pariul logic pentru o astfel de întâlnire este ”victorie CFR Cluj”, la o cotă de 1,39, dar se poate merge și pe mâna unui combo care să adauge, pe lângă victoria CFR-ului, și minimum două reușite în meci. Cota pentru un astfel de pariu este de 1,53.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Meciul CFR Cluj - KuPS îi poate aduce campioanei României o sumă uriașă! Miza duelului decisiv

CFR Cluj - KuPS se vede la TV! Părțile au ajuns la un acord în ultimul moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează