GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Randers: Campioana României are o singură variantă în Conference League! Trei PONTURI pentru duelul de la Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 17:34 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 15:22

CFR Cluj - Randers se joacă azi, de la 19:45, în etapa a 2-a a grupelor din Conference League! Campioana României are doar varianta victoriei, după ce a pierdut în prima etapă, 0-1, în fața lui Jablonec.

Înfrângerea din Cehia nu-i oferă varianta egalului lui Dan Petrescu în meciul de azi! CFR Cluj primește vizita danezilor de la Randers, grupare care a debutat cu o remiză spectaculoasă în fața lui Alkmaar, scor 2-2. După 0-1 cu Jablonec, CFR Cluj e ultima în grupa D și nu mai are voie să facă pași greșiți.

Camora (suspendat), Alibec și Sigurjonsson (accidentați) nu vor putea fi folosiți de Dan Petrescu în fața lui Randers. Antrenorul clujenilor s-a plâns încă de la revenirea în Gruia de problemele de lot de la CFR Cluj, dar campioana României va alinia, totuși, o formulă puternică în meciul din această seară.

Înainte de Randers, CFR Cluj a câștigat de două ori în Liga 1: 1-0 cu CSU Craiova și 1-0 cu UTA. Clujenii au terminat însă aventura din Cupa României, acolo unde i-au permis lui CSU Craiova să-și ia revanșa.

Trei PONTURI pentru CFR Cluj - Randers:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează