GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Viitorul: Oaspeții vin fără antrenor pe terenul campioanei! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 13:08 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 13:22

CFR Cluj și Viitorul se întâlnesc azi, de la 20:00, în cea mai importantă partidă a zilei din Liga 1. Constănțenii vin în Gruia fără antrenorul Mircea Rednic, depistat pozitiv cu coronavirus, și speră să oprească seria de cinci remize consecutive.

FCSB a pus din nou presiune pe CFR Cluj. Victoria din derby-ul cu Dinamo a dus-o pe FCSB, din nou, la patru puncte în fața rivalei din Cluj, iar campioana României e obligată să câștige cu Viitorul pentru a continua cursa de urmărire a roș-albaștrilor.

Ultimele două meciuri directe din campionat s-au terminat la egalitate. A fost 0-0 în Gruia și 1-1 la Ovidiu, în 2020. Dacă mergem un sezon mai în spate, observăm că Viitorul și CFR Cluj și-au împărțit victoriile, fiecare formație reușind să-și câștige meciul de pe teren propriu.

Viitorul a câștigat ultima dată la Cluj în 2018, când trupa antrenată de Hagi la acea vreme se impunea cu 2-1, prin golurile semnate de Voduț și Ianis Hagi.

19 puncte le separă pe CFR Cluj și Viitorul înainte de meciul direct, iar oaspeții au nevoie de victorie pentru a spera în continuare la un loc de playoff. Trei puncte sunt, în acest moment, între Viitorul și Chindia Târgoviște, formație aflată pe poziția a 6-a, ultima care permite accesul în playoff.

TREI PONTURI PENTRU CFR CLUJ - VIITORUL:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează