GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chelsea - Arsenal: Continuă seria impresionantă a trupei lui Tuchel? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos în Premier League

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2021 00:58 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 01:16

Chelsea și Arsenal se întâlnesc azi, de la 22:15, într-o partidă care contează pentru etapa a 36-a din Premier League și care ar putea consemna calificarea trupei de pe Stamford Bridge în grupele din UEFA Champions League.

Cu trei runde înainte de final, Chelsea ocupă locul patru, cu 64 de puncte, cu șase mai mult decât West Ham, ocupanta poziției a 5-a, și cu șapte peste Liverpool, formație aflată pe locul șase. Astfel, cu un succes în fața lui Arsenal, Chelsea ar trece pe poziția a 3-a, peste Leicester, și ar fi sigură de calificarea în Liga Campionilor.

Chelsea vine după succesul cu Manchester City, scor 2-1, și are trei victorii la rând în Premier League. Dincolo, „tunarii” se chinuie teribil sub comanda lui Arteta și staționează pe poziția a 9-a, la cinci puncte distanță de zona locurilor pentru Europa League. Cel mai probabil, Arsenal va rata prezența în cupele europene în sezonul următor, iar poziția lui Arteta, contestat tot mai tare și de fani, se clatină serios.

Arsenal n-a pierdut în ultimele trei confruntări directe cu Chelsea! A fost 3-1 pentru „tunari” în meciul tur, în timp ce în finalul sezonului trecut Arsenal câștiga Cupa Angliei în fața lui Chelsea.

  • Kovacici și Christensen nu vor evolua pentru Chelsea;
  • Xhaka e indisponibil la Arsenal, în timp ce David Luiz, Mari și Smith Rowe sunt incerți pentru derby-ul de azi.

TREI PONTURI PENTRU CHELSEA - ARSENAL:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,00 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,80 la Unibet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,95 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Atletico Madrid - Real Sociedad: Șansă imensă pentru trupa lui Simeone! Un PONT clar pentru un meci de titlu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează