GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Chiricheș dă piept cu Zlatan! Fundașul român a fost titular la remizele cu Juventus și Inter, încheiate 3-3

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 17:01 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 17:04

Echipa la care evoluează Chiricheș, Sassuolo, o întâlnește marți pe AC Milan pe teren propriu, iar fundașul român ar putea fi titular contra impresionantei formații a lui Stefano Pioli, care e neînvinsă de la reluarea campionatului. 

Sassuolo s-a descurcat și ea excelent în această perioadă, cedând doar contra Atalantei, 1-4 la Bergamo, iar situația din clasament s-a îmbunătățit, trupa lui De Zerbi urcând până pe locul 8, imediat în spatele Milanului, dar la 8 puncte de acesta. 

Chiricheș, rezervă în jumătate din meciuri

În cele 9 etape de la reluarea campionatului, în meciurile lui Sassuolo s-au marcat nu mai puțin de 41 de goluri, cu o medie de 4.55 goluri pe partidă. Elevii lui De Zerbi au primit 19 goluri și au marcat 22, reușind trei rezultate de 3-3 (cu Juventus și Verona acasă și cu Inter în deplasare), dar și o victorie de prestigiu, 2-1 pe terenul lui Lazio. 

O parte din explicația freneziei golurilor din meciurile lui Sassuolo e dată și de sistemul de rotație pe care îl practică De Zerbi. Spre exemplu, de la reluare, Chiricheș a fost titular o dată la două etape, prinzând în teren disputele cu Inter și Juventus (ambele 3-3). Dacă sistemul se respectă, atunci conaționalul nostru, care a fost rezervă la egalul de sâmbătă, 1-1 la Cagliari, ar trebui să mai bifeze un meci tare, cel cu AC Milan, în care va da piept cu Ibrahimovic, Kessie și Rebic. 

În cele 8 etape de la reluare, AC Milan a obținut 6 victorii și două remize, marcând 25 de goluri. Momentan, trupa lui Pioli vine după succesul cu Bologna, 5-1. 

Pont pentru pariuri: 3-6 goluri, cota 1.55 la Superbet

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează