GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Columbia - Uruguay: E seara lui James sau ”mușcă” iar Suarez? Ce putem paria la meciul zilei din America de Sud

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 13:18 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 14:41

Columbia - Uruguay se joacă azi, de la 22:30, într-o partidă foarte interesantă din cadrul etapei a 3-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, zona America de Sud. Confruntarea va avea loc la Barranquilla și vine cu două ponturi foarte bune pentru pariori.

Columbia și Uruguay sunt vecine de clasament și vin după o rundă nu tocmai reușită. ”Los Cafeteros” au reușit doar o remiză cu Chile, 2-2, în timp ce naționala lui Suarez și Cavani a pierdut, 2-4, în Ecuador.

Uruguay n-a mai câștigat în Columbia din 2008, atunci când ”azurii” se impuneau cu 1-0, în preliminariile pentru Mondialul din 2010. De atunci, ambele formații au reușit să-și adjudece meciurile, excepție făcând confruntarea din 2016, ultima dintre Columbia și Uruguay, când s-a consemnat o remiză spectaculoasă, 2-2.

Naționala lui Oscar Tabarez e obligată să nu piardă în Columbia pentru a nu-și periclita șansele de calificare la Mondialul din Qatar, mai ales după înfrângerea neașteptată din Ecuador.

Columbia lui James Rodriguez, anunțat titular, e favorită la casele de pariuri. Un succes al gazdelor e cotat la 2,00, în timp ce victoria Uruguayului primește o cotă de 4,10. Cei care vor să mizeze pe un rezultat de egalitate se pot alege cu o cotă de 3,50.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,85 la Betano

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,95 la Unibet

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează