GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - FC Argeș: Scapă oltenii de „blestemul egalurilor”? Două PONTURI pentru primul meci al etapei a 20-a din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 12:49 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 12:51

Craiova - FC Argeș este confruntarea care va deschide runda a 20-a din Liga 1. Partida se va disputa vineri, de la 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” și ar putea fi ultima pentru Corneliu Papură pe banca oltenilor, dacă Universitatea nu va reuși să se impună.

Craiova are cinci egaluri consecutive în Liga 1 și a pierdut contactul cu FCSB și CFR Cluj. Dacă ardelenii își vor câștiga meciul cu Astra, atunci Craiova va avea un minus de șapte puncte față de CFR și de șase puncte față de FCSB, asta deși la finalul lui 2020 putea închide anul pe prima poziție în Liga 1.

FC Argeș a urcat până pe poziția a 12-a, după o serie excelentă de meciuri în care piteștenii au combinat victoriile cu rezultatele de egalitate. FC Argeș n-a mai pierdut de șase etape în Liga 1 și echipa arată foarte bine după instalarea lui Mihăiță Ianovschi.

În tur, la Pitești, Craiova s-a impus greu, scor 2-1, prin golurile marcate de Cicâldău și Koljic. Rămâne de văzut dacă Papură va reuși să găsească formula câștigătoare, ținând cont de lipsa de eficacitate din compartimentul ofensiv. Craiova are doar 22 de goluri marcate în 19 meciuri, cu un gol mai puțin chiar și față de Astra, formație care se află în subsolul clasamentului.

FC Argeș vine după meciul foarte bun făcut, acasă, cu FCSB, scor 0-0, în timp ce Craiova îi primește pe piteșteni după semi-eșecul de la Voluntari, scor 1-1.

CE PUTEM PARIA LA CRAIOVA - FC ARGEȘ:

  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,40 la Unibet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Fortuna

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
the_fixer
the_fixer  •  28 Ianuarie 2021, 14:28

Bate Argeșul, dubla Malele!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează