GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Csikszereda - Pandurii Tg. Jiu: Gazdele, obligate să câștige! Pariu special pentru meciul de la Miercurea Ciuc

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 13:21 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 13:56

Csikszereda - Pandurii Tg. Jiu se joacă miercuri, de la 14:00, într-o partidă din cadrul etapei a 10-a a Ligii a 2-a. Formația din Miercurea Ciuc nu concepe să se împiedice în fața ultimei clasate.

Csikszereda atacă a patra victorie stagională în meciul de pe teren propriu cu Pandurii. Gorjenii sunt ultimii în liga secundă, cu doar trei puncte acumulate în primele 10 etape și cu multe probleme de ordin financiar, dar încă mai speră că pot evita retrogradarea sau, în cel mai rău caz, excluderea din campionat.

Miercurea Ciuc vine după două rezultate pozitive: victorie cu Gloria Buzău, în deplasare, 1-0, și egal, tot pe teren străin, cu Turris, 0-0. Csikszereda ocupă poziția a 15-a, cu 11 puncte, iar un succes cu Pandurii ar urca-o doar o poziție, pe 14, peste Rapid. Va fi pentru prima dată, după patru etape, când Csikszereda va evolua pe teren propriu, echipa lui Suciu fiind nevoită să joace în ultima lună doar în deplasare din cauza amânărilor provocate de cazurile de COVID-19 din Liga a 2-a.

Chiar dacă pleacă, în mod clar, cu șansa a doua, Pandurii ar putea părăsi ultima poziție în ierarhia Ligii a 2-a, în cazul unui succes la Miercurea Ciuc. Echipa din Târgu Jiu are trei puncte în prezent, iar o victorie ar pune-o pe Pandurii deasupra celor de la Aerostar Bacău.

În sezonul trecut, Csikszereda și Pandurii au apucat să se întâlnească o singură dată. Partida s-a desfășurat la Miercurea Ciuc și s-a terminat la egalitate, scor 2-2, asta după ce gazdele conduceau cu 2-0 încă din prima repriză.

PONT: Victorie Csikszereda și peste 2,5 goluri în meci - cotă 2,05 la Superbet

Vezi mai multe PONTURI de azi:

Pariurile nu intră în vacanță! Două ponturi cu cote excelente din liga a 2-a din Olanda! Ce putem juca azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează