GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariurile nu intră în vacanță! Două ponturi cu cote excelente din liga a 2-a din Olanda! Ce putem juca azi

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 12:46 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 12:51

Campionatele puternice s-au oprit pentru a face loc echipelor naționale, dar până la jocurile din playoff-ul pentru EURO 2020 sau din Liga Națiunilor ne reorientăm spre ligile inferioare din Europa.

Pentru azi, olandezii au programate două jocuri în liga secundă, iar noi am ales câte un pariu cu șanse bune de reușită pentru confruntările Excelsior - Oss și Telstar - Go Ahead Eagles.

EXCELSIOR - OSS | PESTE 2,5 GOLURI - COTĂ 1,45

Excelsior, formație aflată pe poziția a 10-a în liga a 2-a olandeză, primește vizita celor de la Oss. Oaspeții se află pe locul 17, cu doar opt puncte strânse în primele nouă meciuri din acest sezon. Despărțite de șase puncte, cele două formații au obiective diferite în acest an. Excelsior speră să prindă playoff-ul pentru promovare, în timp ce Oss speră la un sezon liniștit, departe de grijile retrogradării. 

TELSTAR - G.A. EAGLES | AMBELE MARCHEAZĂ - 1,77

Telstar, locul opt, e neînvinsă în ultimele patru runde, unde a bifat trei remize și un succes. Go Ahead Eagles e pe poziția a 11-a, cu 13 puncte, la trei lungimi în spatele lui Telstar, și n-a mai câștigat de două etape în Eerste Divisie. Patru dintre ultimele cinci confruntări directe au adus goluri în ambele porți, așa că ne așteptăm și în această seară la o partidă spectaculoasă, în care fiecare echipă va reuși să înscrie măcar o dată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează