GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CSU Craiova - CFR Cluj: Meci decisiv pentru Reghecampf? Oltenii tremură pentru locul de playoff! Trei PONTURI pentru duelul din Bănie

Articol de - Publicat sambata, 05 februarie 2022 15:41 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 15:41

CSU Craiova și CFR Cluj se întâlnesc azi, de la 21:00, în derby-ul etapei a 24-a din Liga 1. Dacă nu va reuși să câștige în această seară, Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis de la Craiova.

Craiova abordează derby-ul cu CFR Cluj de pe locul 5, cu 35 de puncte, dar ar putea coborî până pe 6, în cazul în care Farul va lua măcar un punct din meciul cu Chindia Târgoviște. Dincolo, CFR Cluj e lider, cu 8 puncte peste FCSB, principala urmăritoare.

Reghecampf nu tremură doar pentru locul de playoff, ci și pentru propriul loc de muncă! Antrenorul Craiovei e amenințat cu demiterea în cazul în care oltenii vor ajunge la a 9-a înfrângere stagională.

26de goluri a încasat CSU Craiova // cea mai slabă apărare dintre primele 10 clasate în Liga 1

Craiova vine după înfrângerea cu Sepsi, 1-3, și nu sunt deloc puține vocile care anunță răcirea relațiilor dintre Reghecampf și patronul Mihai Rotaru.

Trei PONTURI pentru CSU Craiova - CFR Cluj:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează