GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Astra: Derby cu parfum de retrogradare! Codașele din Liga 1 ne aduc o cotă mare la pariuri

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 18:05 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 18:36

Dinamo - Astra se joacă sâmbătă, de la 21:00, într-o partidă restantă din cadrul etapei a 9-a. Altădată o confruntare de playoff, acum un derby al echipelor fără bani, cu puncte puține și întotdeauna cu multe promisiuni.

Ultimele două clasate din Liga 1 se întâlnesc într-o partidă care s-a transformat într-o finală de supraviețuire. Dinamo are cinci înfrângeri consecutive, Contra își atacă patronii public, iar atmosfera din vestiar este una extrem de tensionată.

Dincolo, la Giurgiu, apele sunt la fel de învolburate. Edi Iordănescu s-a făcut că vine, dar i-a trimis pe ”fentă” pe giurgiuveni, care l-au adus, în ultima clipă, pe Eugen Neagoe, în încercarea disperată de a reveni rapid pe linia de plutire. Rămâne de văzut dacă Neagoe va reuși s-o trezească pe Astra chiar în meciul cu Dinamo, una dintre fostele sale echipe.

Dinamo a câștigat ultima confruntare directă, 2-0 la începutul lui 2020, dar Astra are patru victorii în ultimele cinci confruntări directe. O veste proastă pentru ”câini” e că aceea că Dinamo n-a mai câștigat din 2017 la Giurgiu, de pe vremea când Rivaldinho și Bumba marcau pentru dinamoviști, iar Săpunaru puncta pentru Astra.

Chiar dacă a uitat să câștige, Dinamo e cotată, totuși, cu prima șansă de agențiile de pariuri. Victoria echipei lui Cosmin Contra e cotată la 1,85, în timp ce un succes al Astrei lui Budescu primește o cotă de 4,35.

În ultimii cinci ani, absolut toate confruntările dintre Dinamo și Astra au adus minimum două goluri, indiferent de competiție sau de forma de moment pe care o traversau cele două echipe. Un astfel de pariu și de această dată ar aduce o cotă de 1,35 pentru pariori.

Pentru că un rezultat de egalitate nu avantajează pe nimeni, ne așteptăm la un meci deschis, cu faze de poartă și cu goluri de ambele părți.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,85 la Superbet

Citește mai multe știri despre Dinamo - Astra:

Prime speciale ca să ducă Dinamo pe ultimul loc » Măsură de ultim moment: „Transmite-le jucătorilor”

EXCLUSIV Iureș la Dinamo! Borja Valle a sărit la gâtul lui Rufo Collado: „Vă bateți joc de noi! Ce sunt minciunile astea!?”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează