GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Clinceni: Academica, meci decisiv pentru calificarea în play-off! Trei PONTURI pentru duelul din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 12:48 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 13:34

Dinamo București și Academica Clinceni se întâlnesc azi, de la 20:30, într-o partidă decisivă pentru ilfoveni, în economia luptei pentru un loc de playoff. Trupa lui Poenaru are nevoie să obțină același rezultat pe care Chindia îl va bifa cu FC Argeș pentru a fi sigură de locul 6. Evident, cu un succes în Ștefan cel Mare, Clinceniul va fi în playoff în acest sezon.

Dacă Academica Clinceni se luptă pentru un loc în playoff, Dinamo nu va putea părăsi poziția de baraj nici dacă va câștiga partida de azi. Echipa lui Gigi Mulțescu e pe locul 14, cu 27 de puncte, la trei lungimi distanță de Gaz Metan Mediaș, formație care va evolua, peste trei zile, contra Viitorului.

În meciul tur, Clinceni și Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1. Anton a deschis scorul pentru oaspeți, în timp ce ilfovenii au scos un punct grație reușitei lui Chunchukov. Dacă ne uităm la ultimul meci direct disputat la București, atunci observăm că Academica s-a impus cu 1-0, în 2020, în prima etapă a playout-ului. Buziuc, în prezent la FCSB, a marcat unicul gol al întâlnirii.

25 de goluria înscris Dinamo în acest sezon - al doilea cel mai slab atac din Liga 1

27 de goluria marcat Clinceniul în acest sezon - al 4-lea cel mai slab atac din Liga 1

Dinamo și Clinceni suferă în compartimentul ofensiv, iar întâlnirea directă de azi are șanse mici să se transforme într-un duel spectaculos. Într-o ierarhie a meciurilor cu „sub/peste 2,5 goluri” cele două formații ocupă locurile 13, respectiv 14. Până la meciul cu Poli Iași, Academica bifase șapte partide cu „sub 2,5 goluri” în Liga 1.

TREI PONTURI LA DINAMO - CLINCENI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
di.canio
di.canio  •  09 Aprilie 2021, 14:16

Dinamo- Clinceni 1-0, Adam Nemec (min. 82)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează