GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - FCSB: Trei PONTURI cu cote excelente pentru derby-ul din Cupă! Cum pot profita pariorii de „nervii” lui Steliano Filip

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 01:59 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 01:59

Dinamo - FCSB se joacă azi, de la 20:30, în optimile Cupei României. Cele două echipe se întâlnesc pentru a doua oară în decurs de o săptămână, roș-albaștrii reușind să se impună în campionat, 1-0, într-o partidă disputată tot în Ștefan cel Mare.

Golul lui Florin Tănase a decis soarta derby-ului din Liga 1 dintre Dinamo și FCSB, iar acum „câinii” visează să-și ia revanșa în fața rivalilor în Cupa României. Dinamoviștii n-au amintiri plăcute cu roș-albaștrii în jocurile de Cupă, dacă ne uităm pe scenariul din sezonul trecut. Atunci, FCSB a câștigat cu 3-0 în Ștefan cel Mare și cu 1-0 pe Arena Națională. Meciul de azi se va juca într-o singură manșă.

AU PICAT DUPĂ DERBY-UL DIN CAMPIONAT

Chiar dacă s-a impus în Ștefan cel Mare, FCSB nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor și în meciul cu Academica Clinceni. După o prestație dezamăgitoare, roș-albaștrii au cedat, surprinzător, 0-1, chiar pe teren propriu. FCSB și-a păstrat însă poziția de lider, CFR Cluj fiind învinsă în deplasarea de la Botoșani.

Nici Dinamo nu s-a descurcat mai bine după derby. Echipa lui Jerry Gane a cedat, tot cu 1-0, și meciul cu Universitatea Craiova, de pe „Oblemenco” și speră să închidă seria meciurilor tari cu un rezultat pozitiv în Cupă.

TREI PONTURI PENTRU DINAMO - FCSB:

  • FCSB se califică - cotă 1,40 la Unibet
  • Se marchează în ambele reprize - cotă 1,80 la Betano
  • Steliano Filip să încaseze un cartonaș - cotă 2,20 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează