GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Viitorul: Își ia Contra adio de la ”câini” cu o calificare? Pariu special pentru derby-ul din ”16”-imile Cupei României

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 12:11 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 12:32

Dinamo - Viitorul se joacă azi, de la 20:45, în capul de afiș al ”16”-imilor Cupei României. Ar putea fi ultima partidă a lui Cosmin Contra pe banca tehnică a ”câinilor”.

Dinamo și Viitorul se întâlnesc din nou în luna noiembrie, de această dată în Cupa României. La începutul lunii, cele două formații s-au duelat în Liga I, trupa din Ovidiu reușind să câștige cu 2-1, pe teren propriu, în fața ”câinilor”.

DINAMO A ÎNTRERUPT SERIA CATASTROFALĂ

Victoria cu Voluntari (3-0) a pus capăt unei serii teribile pentru Dinamo, cu șase meciuri la rând fără victorie, dintre care cinci au fost înfrângeri. ”Câinii” au arătat mai bine, iar Contra anunța la finalul partidei cu ilfovenii lui Teja că ”asta e adevărata față a echipei”. Acum, Dinamo are însă un test dificil în Cupa României, unde o va întâlni pe Viitorul.

Constănțenii au câștigat trei dintre ultimele cinci confruntări directe cu Dinamo, în timp ce o partidă a fost la egalitate, iar una a fost adjudecată de dinamoviști. Așa cum am amintit mai sus, ultimul meci dintre cele două grupări a avut loc chiar la începutul lunii, în Liga I, și a fost câștigat de Viitorul, scor 2-1.

DINAMO - VIITORUL, MAI MEREU SPECTACULOS

Ciocnirile dintre Dinamo și Viitorul au fost întotdeauna spectaculoase. Fie au adus goluri multe, amintindu-ne aici de confruntările din 2019 (5-0 pentru Viitorul și 3-2 pentru Dinamo), fie au fost ceva mai sărace în reușite, dar au produs foarte multe faze de poartă.

Patru dintre ultimele șase meciuri directe au adus cel puțin trei goluri, iar o singură partidă, la reluarea campionatului trecut, în vară, a adus un singur gol, 1-0 pentru Viitorul, în playout-ul Ligii I.

CE PUTEM PARIA LA DINAMO - VIITORUL:

Vorbim despre două echipe ofensive și vom merge pe un pariu mai special în această confruntare. Pentru că este, totuși, un meci de Cupă și orice se poate întâmpla, evităm un pariu pe ”soliști” și rezultat final și ne concentrăm pe lovituri de la colțul terenului.

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,55 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Sassuolo - Inter: 13 goluri în ultimele două meciuri directe! Cotă excelentă pentru un nou episod spectaculos

Brighton - Liverpool: Victorie pentru ”cormorani” la revenirea lui Salah? Ce cotă mare putem prinde la pariuri

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează