GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

Djurgarden - CFR Cluj: Să fim mai „virali” decât postările Ambasadei Suediei! Pariu pe campioana României

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 11:10 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 12:18

Djurgarden – CFR Cluj se joacă azi, de la 20:00, în turul trei preliminar din Europa League. Campioana României va avea o misiune dificilă în Suedia, dar pleacă din pole-position în ceea ce privește șansele la calificare. 

CFR Cluj atacă grupele Europa League, după ce a fost deraiată de pe traseul din Ligă de Dinamo Zagreb. Campioana României are tot lotul valid pentru meciul cu Djurgarden, dar Dan Petrescu are în continuare motive de îngrijorare. ”Bursucul” se teme de terenul sintetic pe care se va juca partida și a declarat că-i vede pe suedezi la nivelul lui Rennes sau Celtic. AICI AI TOATE DETALIILE DESPRE DJURGARDEN - CFR CLUJ

DJURGARDEN, ÎN PICAJ

Totuși, Djurgarden nu e chiar de speriat. La fel ca ardelenii, suedezii au fost eliminați din Champions League. Djurgarden a fost eliminată de Ferecnvaros, scor 0-2. Lucrurile nu stau bine nici în prima ligă din Suedia. Echipa n-a reușit să câștige niciun meci din ultimele patru disputate în campionat, iar singurul succes a venit în Europa League, cu Europa FC, formație modestă din Gibraltar. 

CFR Cluj n-a luat gol în ultimele trei meciuri din Liga I, lucru care confirmă faptul că Petrescu a mai reglat din deranjul arătat la meciul de coșmar cu Dinamo Zagreb. 

ECHIPĂ PROBABILĂ CFR:

Bălgrădean I 16. Susici, 3. A. Burcă, 55. Vinicius, 45. Camora I 94. Itu, 37. Bordeianu, 8. Djokovici I 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 9. Omrani
Rezerve: 12. Sandomierski, 4. Cr. Manea, 7. Ad. Păun, 27. Chipciu, 62. Petrila, 92. Cestor, 99. Rondon
Antrenor: Dan Petrescu 

PONT: CFR Cluj se califică - cotă 1,52 la Superbet 

Citește și alte ponturi de azi:

FCSB - Slovan Liberec: Trei ponturi logice pentru partida de la Giurgiu

Plzen - Sonderjyske: Toată atenția pe gazde!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează