GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Două campioane mondiale intră în scenă în a 4-a zi de la turneul final din Qatar! Patru PONTURI de azi cu Germania, Spania, Croația și Belgia în prim-plan

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 22:38 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 02:33

Ziua de marți a fost ziua surprizelor! Sau a bombelor, dacă ne referim la înfrângerea Argentinei în fața Arabiei Saudite (1-2). Am bifat și două remize de 0-0 în Mexic - Polonia și Danemarca - Tunisia, pentru ca totul să se închidă în normalitate, cu Franța impunându-se clar în fața Australiei, 4-1, după ce ”cangurii” deschiseseră scorul.

Ziua de miercuri aduce în scenă 4 naționale cu pretenții de faze superioare, dintre care două au și ridicat trofeul mondial deasupra capului! Startul îl dăm de la ora 12:00 cu Maroc - Croația, continuăm alergarea cu Germania - Japonia, de la 15:00, și Spania - Costa Rica, de la 18:00, pentru ca seara s-o închidem cu Belgia - Canada, de la 21:00. Așa cum v-am obișnuit deja, pentru toate meciurile avem COTE de SUPER MONDIAL!

Grupa B le are ca principale favorite pe Belgia și Croația, dar Maroc și Canada au câteva nume în componență care le permit să viseze la o calificare în fazele eliminatorii. Așadar, o grupă clar doar dacă ne uităm la nume și la coeficientul FIFA, dar care, pe tereren, s-ar putea să fie neașteptat de echilibrată.

Naționala Germaniei va fi prezentă pentru a 17-a oară la rând la o Cupă Mondială, dar trupa lui Hansi Flick e într-o oarecare schimbare de generații. Nemții au în continuare nume cu greutate în componență și sunt favoriți la accederea în fazele superioare, dar rămâne de văzut dacă fosta campioană mondială va reuși să fie la potențial maxim la turneul final din Qatar. În mod normal, chiar dacă japonezii vin cu un prim 11 destul de interesant, Germania n-ar trebui să aibă probleme azi.

Despre Spania se vorbește ca o națională a extremelor. Fie ”Furia Roja” va străluci, fie generația tânără propusă de Luis Enrique va sfârși într-un fiasco total! Selecționerul vlogger a lăsat câteva nume cu greutate acasă, a luat mulți puști, în special de la Barcelona, și crede că echipa lui are toate atuurile pentru a face un mondial mare. Totuși, mulți specialiști indică destul de des numele Spaniei ca fiind posibila națională care să producă surpriza neplăcută. Pentru moment, acest ”trofeu” e ocupat de Argentina.

Belgia se tot laudă cu o generație fabuloasă, dar De Bruyne, Hazard, Courtois și restul numelor importante din lot nu au reușit să câștige nimic până acum. În 2018, Belgia a câștigat finala mică, iar acum progresul ar însemna o calificare în finala mare. E o națională ajunsă la maturitate, cu mulți fotbaliști care evoluează la un nivel de top! Dacă va avea o ieșire impunătoare din grupă spre fazele superioare, atunci Belgia ar putea fi un nume de luat în calcul în Qatar.

Patru COTE de SUPER MONDIAL pentru meciurile de azi:

  • Maroc - Croația - Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Superbet;
  • Germania - Japonia - Victorie Germania - cotă 1,40 la Superbet;
  • Spania - Costa Rică - mai multe goluri în repriza a 2-a - cotă 2,00 la Superbet:
  • Belgia - Canada - Victorie Belgia - cotă 1,57 la Superbet.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Nu mă interesează, nu discut” » Gigi Becali s-a destăinuit apropiaților: „E tot ceea ce contează”
Liga Campionilor
„Nu mă interesează, nu discut” » Gigi Becali s-a destăinuit apropiaților: „E tot ceea ce contează”
Gabriel Moura a rupt tăcerea după despărțirea de Dinamo: „Respect doar din partea fanilor. Visul meu nu a fost îndeplinit total, eu asta voiam, să fie clar!”
Superliga
Gabriel Moura a rupt tăcerea după despărțirea de Dinamo: „Respect doar din partea fanilor. Visul meu nu a fost îndeplinit total, eu asta voiam, să fie clar!”
Lovitură pentru Dan Petrescu! CFR Cluj își pierde titularul incontestabil?! » Anunțul lui Nelu Varga: „Este adevărat”
Superliga
Lovitură pentru Dan Petrescu! CFR Cluj își pierde titularul incontestabil?! » Anunțul lui Nelu Varga: „Este adevărat”

CFR Cluj, Craiova și Corvinul și-au aflat posibilii adversari din turul trei de Conference League » Ajax sau Braga pot juca în România

FCSB și-a aflat adversara din turul 3 de Champions League » Știm și posibilul oponent din Europa League


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează