GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Farul - Sepsi: Covăsnenii vin să-și ia revanșa în fața lui Hagi! Trei PONTURI pentru un duel aprins în Cupa României

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 14:20 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 01:35

Farul - Sepsi reprezintă unul dintre cele mai tari dueluri de azi din Cupa României. Partida va începe la ora 18:00 și se va juca pe stadionul din Ovidiu. Tot acolo, dar în campionat, Farul se impunea cu 1-0, iar elevii lui Leo Grozavu vor să-și ia revanșa în meciul din cupă.

În acest sezon, Gică Hagi și Leo Grozavu vor să-și ducă echipele în playoff-ul din Liga 1, așa că meciurile din Cupa României cad în plan secund. Totuși, nu va fi un duel în care cei doi tehnicieni vor face schimbări masive de lot, așa că ne putem aștepta la o nouă confruntare echilibrată și încinsă.

După un start bun de sezon, Farul a bifat acum a doua înfrângere stagională! Constănțenii au cedat în fața Chindiei, scor 0-2, după un meci modest făcut la Ploiești. Farul se află pe locul 5 în campionat, cu 15 puncte adunate în 9 etape.

De cealaltă parte, Sepsi are un debut de sezon mult sub așteptări. Gruparea din Sfântu Gheorghe e abia pe poziția a 12-a și n-a mai câștigat un meci oficial din luna iulie. Atunci, Sepsi o învingea cu 2-0 pe Academica Clinceni, în prima etapă a Ligii 1. De atunci, Sepsi a bifat cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

4 goluria primit Farul în acest sezon - cea mai bună apărare din Liga 1

Ce putem paria la Farul - Sepsi:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Egal la pauză - cotă 2,10 la Unibet
  • Mai multe goluri în repriza a 2-a - cotă 2,15 la Superbet
AC Milan - Venezia: Misiune ușoară pentru „diavoli”! Cum facem rost de cote mărite la meciul de pe San Siro
PONTURI PARIURI
AC Milan - Venezia: Misiune ușoară pentru „diavoli”! Cum facem rost de cote mărite la meciul de pe San Siro
Sevilla - Valencia: Meci tare în intermediara din Spania! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel cu pretenții europene
PONTURI PARIURI
Sevilla - Valencia: Meci tare în intermediara din Spania! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel cu pretenții europene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează