GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Academica Clinceni: Ionuț Chirilă, misiune grea la revenirea în Liga 1! Trei PONTURI cu gazdele în prim-plan pe Arena Națională

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 13:09 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 13:29

FCSB - Academica Clinceni se joacă azi, de la 21:00, într-o partidă care contează pentru runda cu numărul 10 din Liga 1. Confruntarea de pe Arena Națională se anunță una dezechilibrată, iar trupa pregătită de Edi Iordănescu e cotată clar cu prima șansă la victorie.

FCSB - Academica Clinceni sau cel mai bun atac vs. cea mai slabă apărare. Roș-albaștrii au înscris de 16 ori în primele 9 runde, în timp ce Clinceniul, ultima clasată din Liga 1, a încasat 19 goluri până acum. Ilfovenii nu compensează nici în compartimentul ofensiv, acolo unde au doar 6 goluri marcate, al doilea cel mai slab atac, după CS Mioveni (5 goluri).

FCSB staționează pe poziția a 7-a în Liga 1, cu 15 puncte, la 9 lungimi de liderul CFR Cluj. Roș-albaștrii vin după meciul nebun din Cupa României cu CS Hunedoara. De la 3-0, FCSB a fost egalată la 3-3 și trimisă în prelungiri. După 120 de minute, FCSB s-a impus, totuși, cu 5-3 și a ajuns în optimi.

În optimi n-a ajuns însă și Academica Clinceni. La debutul lui Ionuț Chirilă pe banca ilfovenilor, Clinceniul s-a văzut eliminată de Buzău, 1-2, tot după un meci de 120 de minute.

Trei PONTURI pentru FCSB - Academica Clinceni:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează