GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Chindia Târgoviște: Își revin roș-albaștrii sau continuă criza? Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2021 13:20 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 13:31

FCSB - Chindia Târgoviște se joacă azi, de la 20:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 24-a din Liga 1. Roș-albaștrii caută prima victorie după trei înfrângeri la rând în toate competițiile.

FCSB a rămas pe primul loc în Liga 1, dar doar pentru că rivala CFR Cluj a jucat la fel de prost precum echipa lui Toni Petrea și a ratat de două ori șansa de a prelua conducerea în clasament. FCSB are două înfrângeri la rând în campionat și primește vizita Chindiei Târgoviște, una dintre cele mai incomode grupări din campionat.

Vestea bună pentru FCSB este aceea că echipa lui Săndoi se află într-o criză a rezultatelor. Chindia n-a mai câștigat niciun meci în ultimele cinci runde, adunând doar două puncte. Cele trei înfrângeri consecutive din startul lunii februarie au scos-o pe Chindia din zona locurilor pentru playoff.

În tur, FCSB s-a impus cu 2-0, goluri Cristea și Tănase, dar roș-albaștrii n-au reușit până acum să câștige pe teren propriu de la revenirea Chindiei în prima ligă. Sezonul trecut, FCSB s-a impus în deplasare cu 2-1, iar pe Arena Națională s-a terminat la egalitate, 1-1.

TREI PONTURI PENTRU FCSB - CHINDIA:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează