GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Viking: Du-i, Dică! Du-i în grupe! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel spectaculos în Conference League

Articol de - Publicat joi, 18 august 2022 00:25 / Actualizat joi, 18 august 2022 04:41

FCSB - Viking se joacă azi, de la 21:30, în prima manșă din playoff-ul Conference League. Arena Națională va avea doar tribunele pline, nu și peluzele, dar suporterii vicecampioanei României anunță o nouă atmosferă senzațională pe stadion.

  • FCSB - Viking se dispută joi, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV

Nicolae Dică e la un pas s-o ducă pe FCSB din nou în grupele unei competiții europene! La ultimul mandat ca ”principal” a scos-o pe FCSB chiar în primăvara din Europa League, iar acum e la două meciuri de grupele din Conference League. În fața roș-albaștrilor vine Viking, o echipă totuși de plan secund din Norvegia.

În acest sezon, Vikind ocupă un modest loc 5 în prima ligă din Norvegia, după 18 runde disputate. Echipa are 29 de puncte și e la 13 lungimi de liderul Molde și la 8 puncte de ultimul loc care ar permite accesul în Conference League în sezonul următor.

25 de goluria încasat Viking în 18 meciuri jucate în campionat

Desigur, în campionat nici FCSB nu stă mai bine. Roș-albaștrii abia au bifat prima victorie, după o revenire spectaculoasă în fața Chindiei: 0-2 la pauză și 3-2 la final. Înainte să ajungă adversar pentru FCSB, Viking a lăsat-o acasă pe Sligo: 5-2 la general.

Ei au folosit două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Ne-am pregătit pentru ambele sisteme. Am mai jucat cu echipe care au 4 jucători pe linia de fund, dar pentru 3-5-2 trebuie să schimbăm anumite lucruri, precum felul în care facem presing. Am lucrat la antrenamente la asta. Lucrez și faza defensivă și faza ofensivă. Nu pun accent mai mult pe una sau alta. Sperăm să ne descurcăm bine pe ambele faze”, a spus Nicolae Dică, la conferință

Ce pariem la FCSB - Viking:

  • Victorie FCSB - cotă 1,85 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,90 la Fortuna
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Betano
CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva: Oltenii vor concert și la Severin! O cotă curajoasă pentru un duel aprig în Conference
PONTURI PARIURI
CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva: Oltenii vor concert și la Severin! O cotă curajoasă pentru un duel aprig în Conference

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează