GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva: Oltenii vor concert și la Severin! O cotă curajoasă pentru un duel aprig în Conference

Articol de - Publicat joi, 18 august 2022 00:05 / Actualizat joi, 18 august 2022 07:51

CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva se joacă azi, de la 20:30, în prima manșă din playoff-ul Conference League. Confruntarea va avea loc pe Stadionul Municipal din Turnu Severin, asta după ce arena ”Ion Oblemenco” e blocată cu un festival de muzică.

Venirea lui Mirel Rădoi a ridicat din nou așteptările la Craiova. Fostul selecționer i-a calificat în playoff pe olteni, după un 3-0 entuziasmant în returul cu Zorya, iar apoi a legat un succes și în campionat. Acum, chiar dacă au fost exilați la Severin, fanii Craiovei vor o nouă seară mare în Europa pentru trupa lor.

Israelienii încă n-au început campionatul, iar Hapoel Beer Sheva are doar 5 meciuri oficiale: toate victorii! Una în Supercupa Israelului, contra lui Maccabi Haifa, și alte 4 succese în cele 2 tururi din Conference: cu Minsk și Lugano.

Așadar, la acest capitol, Craiova e echipa care ar trebui să aibă un ritm mult mai bun de competiție. Cu cinci meciuri scurse în competiția internă și cu alte 4 meciuri parcurse în Conference League, trupa antrenată acum de Mirel Rădoi poate trece acest aspect în zona de lucruri pozitive.

Chiar dacă Mirel Rădoi le-a făcut o reclamă puternică adversarilor de azi, casele de pariuri au altă opinie! Cotele pentru meciul de la Severin o poziționează pe Craiova în partea favoritei. Între 2,05 și 2,30 sunt cotele primite de olteni pentru un succes, în timp ce israelienii sunt cotați între 3,20 și 3,30 pentru a se impune în deplasare. Remiza primește cote în jur de 3,30.

Ce pariem la CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,10 la Superbet
FCSB - Viking: Du-i, Dică! Du-i în grupe! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel spectaculos în Conference League
PONTURI PARIURI
FCSB - Viking: Du-i, Dică! Du-i în grupe! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel spectaculos în Conference League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează