GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Franța - Finlanda: Campioana mondială vrea să renunțe la „campioana egalurilor”! Trei PONTURI cu cote mari pentru un meci spectaculos

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021 14:45 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 16:33

Franța - Finlanda se joacă azi, de la 21:45, în etapa a 5-a din preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Francezii au două egaluri consecutive în grupă, dar au un total de cinci remize la rând, dacă adăugăm și meciurile de la EURO 2021.

1-1 cu Bosnia. 1-1 cu Ucraina. Și presiunea deja planează asupra lui Didier Deschamps. Selecționerul Franței pare că e într-un blocaj, iar campioana mondială nu se regăsește deloc. Franța conduce grupa de calificare pentru că Ucraina și Finlanda nu sunt adversare care să pună probleme, dar jocul „cocoșilor” e modest spre slab.

În teorie, cu două meciuri în minus și cu patru puncte mai puțin, Finlanda ar putea spera la locul 1. Practic, finlandezii sunt adversarii perfecți pentru ca Franța să-și revină și să iasă din zona egalurilor. Nordicii vin după o victorie chinuită cu Kazahstan, 1-0, și sunt neînvinși în cele trei partide pe care le-au disputat până acum.

Fără Mbappe și Kante, ambii accidentați, Deschamps s-a bucurat că a reușit să-l recupereze pe Benzema, ușor lovit. Atacantul lui Real Madrid va fi titular în meciul de azi, însoțit în ofensivă de Griezmann și Martial.

În mod normal, Franța - Finlanda ar părea, ținând cont de context, un meci cu goluri puține, poate chiar o victorie la limită a francezilor, dar lucrurile nu pot merge gri la infinit pentru o echipă națională plină de soluții.

Trei PONTURI pentru Franța - Finlanda:

  • 1 pauză / 1 final - cotă 1,70 la Betfair
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,82 la Superbet
  • Victorie Franța și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,85 la Superbet

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează