GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Gaz Metan - FCSB: Roș-albaștrii se pot desprinde în fruntea ierarhiei din Liga I! Pariu special pentru jocul de la Mediaș

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 00:23 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 00:34

Gaz Metan - FCSB se joacă azi, de la 21:00, în ultima partidă a etapei a 11-a din Liga I. Echipa lui Toni Petrea are șansa să se distanțeze de Craiova și CFR Cluj, formații care s-au împiedicat în această rundă.

FCSB poate pune două lungimi avans față de Craiova și șase în fața CFR-ului, dacă va reuși să câștige pe terenul lui Gaz Metan. Totuși, deplasările la Mediaș au fost mai mereu complicate pentru roș-albaștri, iar Gazul vine după două victorii consecutive în Liga I.

Medieșenii primesc vizita FCSB-ului după două succese obținute în deplasare. Gazul s-a impus, surprinzător, la Cluj, pe terenul CFR-ului, scor 2-1, iar apoi a legat un nou succes, la Arad, în fața lui UTA, scor 3-1. Cele șase puncte au urcat-o pe Mediaș până pe poziția a noua, la doar trei puncte distanță de ultimul loc de playoff, ocupat acum de Sepsi.

FCSB este însă cea mai în formă echipă din România, iar gruparea lui Toni Petrea are cinci victorii consecutive în campionat. De la înfrângerea cu Poli Iași, 2-5, când încă erau probleme cu coronavirusul la echipă, FCSB a câștigat pe bandă rulantă și a urcat pe prima poziție.

FCSB a câștigat trei dintre ultimele cinci confruntări directe cu Gaz Metan, iar ultimul succes a fost chiar la Mediaș, 1-0, în playoff-ul din sezonul trecut. În partida tur de playoff, FCSB și Gaz Metan au terminat la egalitate, 2-2, în timp ce în sezonul regulat cele două formații și-au împărțit succesele. Gazul a câștigat, acasă, cu 4-0, în timp ce FCSB s-a impus pe Arena Națională, 2-0.

Roș-albaștrii au cel mai bun atac din Liga I, cu 28 de goluri marcate în zece meciuri, așadar o medie fantastică de aproape trei reușite pe meci. Și Mediașul este o echipă care marchează, așa că ne așteptăm la un meci destul de spectaculos în această seară.

PONT: Victorie FCSB și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,80 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  23 Noiembrie 2020, 15:34

1-3 !

steauaeuna
steauaeuna  •  23 Noiembrie 2020, 13:34
Postat de the.fixer pe 23 Noiembrie 2020, 11:30

Easy 2-1 pt FC FCSB! Si da Tanase din penalty

N-ai nimerit-o. Esti departe rau...scor corct : 4 - 1. Tot pentru STEAUA. ADEVARATA STEAUA...

saramago
saramago  •  23 Noiembrie 2020, 12:54

Ce ziceți de un 3-3 ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close