GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Georgia - Macedonia de Nord: Cotă mare pentru cel mai ”mic” meci din playoff-ul pentru EURO 2020

Macedonia de Nord - Georgia 1-1 // sursă foto: uefa.com
Macedonia de Nord - Georgia 1-1 // sursă foto: uefa.com

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 14:05 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 14:09

Georgia - Macedonia de Nord se joacă azi, de la 19:00, în duelul cu cel mai slab ”afiș” dintre meciurile finale din playoff-ul pentru calificarea la EURO 2020. Dar pariorii știu că, de multe ori, meciurile mai puțin interesante aduc cotele cele mai bune.

Așa pare să se întâmple și la duelul dintre Georgia și Macedonia de Nord, formații care s-au întâlnit și în actuala ediție de Liga Națiunilor. Au fost două rezultate de egalitate, de fiecare dată 1-1, în confruntările dintre cele două echipe din această toamnă.

Georgia a trecut de Belarus, în semifinale, scor 1-0, în ceea ce a părut o surpriză până aseară, când am văzut la ce nivel se află Belarus în partida cu România, 5-3 pentru ”tricolori”. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a rezolvat calificarea în playoff într-o singură repriză cu Kosovo, 2-1.

Chiar dacă nu fac parte din primele ligi valorice din Liga Națiunilor, ceea ce înseamnă că nu întâlnesc adversari mult mai valoroși, Georgia și Macedonia de Nord sunt formații neînvinse în ultimele cinci partide oficiale.

Ambele naționale au parcurs identic: victorie - egal - victorie - egal - egal. Specialiștii se așteaptă și acum la un nou duel foarte echilibrat și nu ar fi exclus să fie nevoie de prelungiri sau chiar lovituri de departajare pentru a afla cine va merge la EURO 2020.

PONT: Egal - cotă 3,00

Desigur, există și varianta pentru pariorii mai puțin curajoși, care vor să adauge un element de siguranță pe pariul lor, așa că se poate încerca și ”PSF X” (egal la pauză sau la final), la o cotă de 1,55.

Vezi și alte PONTURI de azi:

Ungaria - Islanda: Finala ratată de România! Cine merge la EURO 2020 și ce cotă mare putem prinde la pariuri

Serbia - Scoția: Ultimele locuri pentru EURO 2020! Pariul care poate fi câștigător în doar 45 de minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează