GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Serbia - Scoția: Ultimele locuri pentru EURO 2020! Pariul care poate fi câștigător în doar 45 de minute

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 12:14 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 14:10

Serbia - Scoția se joacă azi, de la 21:45, în finala playoff-ului de calificare la EURO 2020. În această seară se vor decide ultimele patru naționale care vor fi prezente la Europeanul din vara anului viitor.

Sârbii au ajuns aici după ce au trecut, surprinzător poate, de Norvegia lui Haaland, grație unui gol marcat în prelungiri, minutul 102, de Milinkovici-Savici. De cealaltă parte, Scoția joacă finala barajului după ce a câștigat, la penalty-uri, meciul cu Israel.

Scoțienii n-au mai mers la un turneu final din 1998 și au nevoie de-o prestație excelentă pentru a se impune în fața Serbiei. Naționala lui Tadici și Milinkovici-Savici are avantajul de a juca pe teren propriu, la Belgrad, și pornește cu prima șansă la calificare.

1,72 este cota pentru un succes, în 90 de minute, al Serbiei, în timp ce victoria Scoției este cotată la 5,50. Un egal, care ar trimite meciul în prelungiri, primește o cotă de 3,65.

Sârbii sunt favoriți dacă analizăm loturile celor două echipe, dar naționala pregătită de Tumbakovici nu traversează deloc cea mai bună formă. Exceptând calificarea în fața Norvegiei, sârbii n-au mai câștigat un meci de un an! Ultima victorie a venit în preliminariile normale pentru EURO 2020, contra Luxemburgului, chinuit, scor 3-2.

Dacă punem la socoteală și calificarea cu Israelul, Scoția vine la Belgrad după patru victorii consecutive. și după opt partide oficiale în care n-a pierdut. Ultima înfrângere a scoțienilor e dintr-un meci cu Rusia, 0-4, în octombrie 2019.

SERBIA - SCOȚIA | DUELURI DIRECTE

Serbia și Scoția s-au mai întâlnit de două ori în istoria recentă. Cele două echipe au făcut parte din aceeași grupă de calificare la Campionatul Mondial din 2014, iar sârbii le-au smuls patru puncte scoțienilor. A fost 2-0 pentru Serbia pe teren propriu și 0-0 pe terenul scoțienilor.

PONT: Egal la pauză sau la final - cotă 1,76 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Ungaria - Islanda: Finala ratată de România! Cine merge la EURO 2020 și ce cotă mare putem prinde la pariuri

Georgia - Macedonia de Nord: Cotă mare pentru cel mai ”mic” meci din playoff-ul pentru EURO 2020

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează