GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Germania - Ucraina: Gazdele vor o victorie spectaculoasă! Cum mărim cota pentru „1” solist cu un pariu COMBO

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 16:34 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 17:35

Germania - Ucraina se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă din cadrul rundei cu numărul cinci din Liga Națiunilor. Nemții pornesc cu prima șansă, iar pariorii pot prinde o cotă mult mai bună cu ajutorul unui pariu COMBO.

Germania e obligată să câștige în fața Ucrainei pentru a spera în continuare la calificarea în playoff-ul din UEFA Nations League. Nemții sunt pe poziția a doua, cu doar șase puncte, în timp ce grupa este condusă de Spania, care are șapte puncte strânse în primele patru jocuri.

Ucraina lui Șevcenko e și ea în cărțile calificării, după ce a reușit să obțină o victorie nesperată în fața Spaniei, 1-0. Ucrainenii sunt pe poziția a 3-a, tot cu șase puncte, la egalitate cu adversarii de azi.

În partida tur, disputată la Kiev, Germania s-a impus cu 2-1, grație golurilor marcate de Ginter și Goretzka. Totuși, ”panzerele” n-au reușit să profite de înfrângerea Spaniei în meciul cu Ucraina și s-au împiedicat, acasă, cu Elveția, scor 3-3.

Așa cum era de așteptat, casele de pariuri o dau favorită certă pe Germania, iar cota pentru succesul gazdelor este de doar 1,20. Pariorii pot face însă un ”artificiu” și să opteze pentru un pariu de tip ”combo”, care va mai ridica nivelul cotei pe bilet.

Germania este o echipă implicată în meciuri cu goluri multe, așa că pe lângă un succes în această seară, în fața Ucrainei, putem să ne așteptăm și la un joc spectaculos, cu minimum trei sau chiar patru reușite.

PONT: Victorie Germania și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,45 la Superbet

PONT: Victorie Germania și peste 3,5 goluri în meci - cotă 2,08 la Superbet

Vezi mai multe PONTURI de azi:

Portugalia - Franța: Derby pentru supremație în Liga Națiunilor! Duelul CR7 vs. Mbappe ne aduce două ponturi la pariuri

Dinamo - Astra: Derby cu parfum de retrogradare! Codașele din Liga 1 ne aduc o cotă mare la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează