GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Pariuri Hermannstadt - Astra » Tensiune în subsolul clasamentului! Două ponturi excelente pentru un meci echilibrat

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 10:24 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 12:54

Hermannstadt - Astra este primul meci al zilei din Liga 1, iar partida de la Mediaș va începe la ora 17:00. Sibienii n-au mai câștigat de cinci etape și speră să întrerupă seria negativă cu o victorie în fața ultimei clasate.

Hermannstadt a început bine, dar a continuat foarte prost, în această primă parte de sezon. Echipa lui Ruben Albes a uitat să câștige și a ajuns la cinci etape fără succes în Liga 1. Sibienii au coborât până pe locul 12, dar ar putea urca trei poziții dacă vor reuși să treacă de Astra.

Eugen Neagoe a debutat pe banca giurgiuvenilor împotriva lui Dinamo, fosta sa echipă, iar acum joacă din nou împotriva unor foști elevi. Acesta ar putea fi atuul Astrei în deplasarea complicată de la Hermannstadt. Giurgiuvenii (cinci puncte) au nevoie de victorie pentru a mai recupera din decalajul pe care îl au față de FC Argeș și Dinamo, ambele cu nouă puncte.

În cele două partide directe din sezonul trecut, Hermannstadt și Astra au terminat de fiecare dată la egalitate. 0-0, la Giurgiu, și 2-2, pe terenul Sibiului. Hermannstadt nu a reușit să câștige niciodată în fața Astrei. Giurgiuvenii au câștigat ambele partide din sezonul 2018/2019.

Hermannstadt și Astra sunt două echipe concentrate, în mod clar, pe jocul defensiv, așa că este puțin probabil să avem parte de un meci spectaculos în această după-amiază. Mai mult, situația grea în care se află echipele lui Albes și Neagoe va aduce și mai multă precauție în joc, așa că ne așteptăm la un meci extrem de echilibrat.

CE PUTEM PARIA LA HERMANNSTADT - ASTRA:

  • Egal la pauză sau la final - 1,76 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - 1,75 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează