GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Inter - Monchengladbach: Solistul cu cotă mare vine de la Milano! Conte caută un start perfect în Ligă

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 16:01 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 16:49

Inter - Monchengladbach se joacă în această seară, de la 22:00, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Confruntarea de la Milano vine la pachet cu o cotă excelentă pentru pariori.

Inter vrea să-și ia revanșa în fața propriilor fani, după derby-ul pierdut cu AC Milan, și atacă victoria în meciul cu Monchengladbach, primul din faza grupelor UEFA Champions League. Trupa lui Conte și-a mai recuperat din jucătorii absenți, dar încă nu va putea conta pe Gagliardini, Nainggolan, Skriniar și Ashley Young, în continuare în carantină.

Inter e fără victorie în ultimele două meciuri, după ce n-a reușit să câștige niciunul dintre derby-urile cu Lazio și AC Milan. Conte e obligat să obțină primele trei puncte la startul noului sezon de UCL pentru a mai liniști apele pe Meazza. Inter are doar șapte puncte după primele patru etape din Serie A și e pe locul șase.

Nici Borussia Monchengladbach n-o duce mai bine în competiția internă. Gladbach vine la Milano după un egal neconvingător acasă, 1-1 cu Wolfsburg. Borussia e abia pe poziția a 11-a, după patru etape, cu cinci puncte strânse. În Bundesliga, Gladbach a reușit s-o bată doar pe Koln, 3-1, în deplasare.

Inter și Monchengladbach fac parte din Grupa B, alături de Real Madrid și Șahtior Donețk, așa că este extrem de important modul în care vor începe aventura din Ligă. Inter rămâne ultima echipă din Italia care a reușit să câștige Champions League. Se întâmpla în 2010, când pe banca ”nerazzurrilor” stătea Jose Mourinho, iar în lot se afla și Cristi Chivu.

Chiar dacă Inter are coșmaruri atunci când întâlnește echipe din Germania, doar 5 victorii în 19 confruntări, italienii pornesc cu prima șansă în duelul din această seară.

PONT: Victorie Inter - cotă 1,75 la Betano

Citește și alte PONTURI de azi:

Ajax - Liverpool: Se anunță spectacol total la Amsterdam! Ce cote putem obține pentru o „ploaie” de goluri în Olanda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează