GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Leeds - Leicester: Bielsa vrea o nouă seară spectaculoasă în Premier League! Cum profităm cu un pariu pe goluri

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 10:54 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 11:17

Leeds - Leicester se joacă azi, de la 22:00, în ultima partidă a etapei a 7-a din Premier League. Vardy vine în casa ”nebunului” Bielsa cu gândul de a o urca pe Leicester pe poziția a doua în clasament.

Leicester are deplasare grea pe terenul lui Leeds, dar ”vulpile” pot profita de înfrângerile lui Villa și Everton și pot urca șase locuri în Premier League, în cazul în care, desigur, se vor impune în această seară.

Leeds a ”anulat” înfrângerea de acasă cu Wolves, 0-1, printr-o victorie spectaculoasă obținută în fața revelației Aston Villa, 3-0, iar fanii ”albilor” speră din nou la o clasare în zona cupelor europene încă din primul sezon de la revenirea în Premier League. Formația lui Bielsa va da peste un Leicester în revenire de formă.

Fosta campioană a Angliei vine după trei victorii consecutive, ce-i drept, două dintre ele în Europa League, acolo unde, recent, a trecut de AEK, scor 1-2. În prima etapă a grupelor Leicester o învinsese pe Zorya, 3-0. În campionat, echipa lui Brendan Rodgers a câștigat meciul cu Arsenal, 1-0, chiar pe Emirates, oprind astfel seria înfrângerilor.

Leeds și Leicester nu s-au mai întâlnit de trei ani, de la confruntarea din Cupa Ligii, când Leicester s-a impus, în 2017, cu 3-1. În trecut, cele două grupări s-au duelat în jocurile de Championship, în timp ce ultima întâlnire directă din Premier League datează din 2004.

Cu 12, respectiv 13 goluri marcate în primele șase etape, Leeds și Leicester fac parte din categoria echipelor cu poftă de gol în Premier League, așa că ne putem aștepta și în această seară la o confruntare spectaculoasă. Cu o victorie, ambele formații ar putea face un salt spectaculos în clasament, de șase poziții în fiecare caz, așa Bielsa și Rodgers sunt cu gândul doar la cele trei puncte.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Chindia Târgoviște - FCSB: Roș-albaștrii forțează desprinderea de CFR! Ce COMBO ideal putem încerca la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează