GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chindia Târgoviște - FCSB: Roș-albaștrii forțează desprinderea de CFR! Ce COMBO ideal putem încerca la pariuri

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 02:14 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 08:06

Chindia Târgoviște - FCSB este meciul care închide etapa a 9-a din Liga I. Partida de la Ploiești va începe la ora 21:00 și va reprezenta momentul perfect pentru echipa lui Toni Petrea de a se distanța de rivala CFR Cluj și de a se apropia la doar trei puncte de liderul Craiova.

Înfrângerea CFR-ului, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, 1-2, pare cel mai bun ”discurs motivațional” pentru FCSB. Aflate la egalitate de puncte înainte de această rundă, FCSB ar putea pune trei puncte între ea și CFR, dacă va reuși să câștige cu Chindia Târgoviște.

FCSB are trei victorii la rând în Liga I și vine în fața Chindiei după recitalul oferit în fața celor de la Hermannstadt, 5-0. Târgoviștenii sunt pe nouă în Liga I, cu 11 puncte în opt runde, și au întrerupt seria pozitivă cu o înfrângere în fața lui UTA, 0-1.

În sezonul trecut, FCSB a câștigat pe terenul Chindiei, 2-1, dar s-a împiedicat de dâmbovițeni chiar pe Arena Națională, 1-1. Roș-albaștrii și-au recuperat aproape toți jucătorii importanți, mai puțin pe Florinel Coman, încă în recuperare, și pleacă cu prima șansă. Victoria FCSB-ului e cotată la 1,30, în timp ce un succes al echipei lui Emil Săndoi primește cota 11.

Pe lângă forma bună de moment, dar și valoarea individuală superioară, mai adăugăm un plus pentru FCSB: apetit ofensiv ridicat în ultimele confruntări. FCSB are cel mai bun atac din Liga I, 22 de goluri marcate, și, chiar dacă va înfrunta una dintre cele mai bune defensive, ne așteptăm la un meci în care vom vedea goluri.

PONT: FCSB câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,50 la Superbet

Citește mai multe informații despre Chindia - FCSB:

Chindia - FCSB, liveTEXT de la 21:00: Cum arată echipa probabilă a roș-albaștrilor! Aici ai toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  02 Noiembrie 2020, 11:58

Punctele de la Targoviste le au deja in buzunar!Ramane sa stabileasca doar care va fi scorul,sa nu mai bate la ochi chiar asa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează