GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Leipzig - PSG: cota de 2.50 care merită încercată

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 15:10 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:21

RB Leipzig și PSG se întâlnesc în această seară, la ora 22:00, în prima semifinală din Liga Campionilor. Echipa calificată dintre cele două va ajunge în premieră în finala competiției. 

Înființat în 2009 și promovat în Bundesliga în 2016, clubul antrenat acum de Nagelsmann este, cu siguranță, un model de succes. Fără să investească sume astronomice, Leipzig reușește să concureze de la egal la egal cu cele mai bogate cluburi ale continentului. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care întreg lotul echipei a fost cumpărat pe mai puțin de jumătate din suma plătită de PSG pentru aducerea lui Neymar. 

De partea cealaltă, francezii se bucură că au în față un adversar accesibil, dar tot accesibilă a părut și Atalanta, iar calificarea a venit cu mari emoții. Timp de o repriză, contra italienilor, antrenorul Thomas Tuchel a privit pasiv jocul fără orizont al elevilor săi și doar introducerile lui Mbappe și Choupo Moting au rezolvat partida. 

Pentru întâlnirea de diseară, PSG are avantajul de a-l putea trimite pe Mbappe titular, iar Di Maria, suspendat cu Atalanta, este și el disponibil. Sunt ceva probleme, totuși, pentru că portarul Keylor Navas s-a accidentat și va fi înlocuit de Sergio Rico, iar Verratti este în continuare incert, la fel ca și Idrissa Gueye. 

O statistică interesantă privind întâlnirea dintre Leipzig și PSG este cea legată de cornere. Germanii au obținut 54 de lovituri de la colț până acum, ocupând locul 4 în actualul sezon al Ligii Campionilor, în vreme ce francezii au avut doar 39. 

Pont: Leipzig mai multe cornere, cota 2.50 la Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close