GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Liverpool - Chelsea: Derby pentru locurile de Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru confruntarea de pe Anfield

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 11:57 / Actualizat joi, 04 martie 2021 11:57

Liverpool - Chelsea se joacă azi, de la 22:15, într-o partidă care contează pentru runda a 29-a din Premier League. În acest moment, ambele formații sunt în afara locurilor pentru Liga Campionilor și sunt obligate să nu mai facă pași greșiți.

Liverpool ocupă locul șase, cu 43 de puncte, la 22 de puncte distanță de liderul Manchester City, în timp ce Chelsea e o poziție mai sus, pe locul cinci, cu 44 de puncte. West Ham ocupă poziția a 4-a, ultima care permite calificarea în UEFA Champions League, cu 45 de puncte.

„Cormoranii” au întrerupt seria înfrângerilor cu un succes obținut destul de greu în deplasarea de la Sheffield, 2-0, lanterna roșie din Premier League. Dincolo, chiar dacă n-a pierdut de la venirea lui Tuchel, Chelsea sosește pe Anfield după două remize consecutive: 1-1 cu Southampton și 0-0 cu Manchester United.

Liverpool a câștigat ultimele trei dueluri din campionat cu Chelsea, iar confruntările directe au adus mai mereu goluri multe. 47 de goluri au înscris elevii lui Klopp în cele 26 de jocuri disputate până în prezent, în timp ce londonezii au marcat doar 41 de goluri.

56de goluri a marcat Manchester City, echipa cu cel mai bun atac din Premier League.

Liverpool are în continuare probleme mari de lot, cu Van Dijk, Henderson, Gomez, Matip și Jota indisponibili! De cealaltă parte, pe lângă Thiago Silva, accidentat de mai multă vreme, Tuchel nu se va putea baza la meciul cu Liverpool nici pe Abraham, care a suferit o accidentare la gleznă.

TREI PONTURI PENTRU LIVERPOOL - CHELSEA:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close